Norwegian Elkhound: Hoe is het om te onderwijzen?

By | mei 18, 2015

Norwegian Elkhound: Hoe is het om te onderwijzen?

De Noorse Elandhond is niet al te moeilijk opvoedbaar omdat het een vriendelijke, mensen-gerelateerde natuur en is zeer evenwichtig. Toch moet je verwachten dat hij soms ongehoorzaam zijn – hij is gewoon een zeer onafhankelijke hond.  

Als een jachthond, de Noorse El heeft speciale behoeften - Foto: Shutterstock / Robert Nyholm

De Noorse Elandhond is eigenlijk een jachthond. Als hij gehouden als huisdier, moet een overeenkomstige gebruik en vervanging van werkgelegenheid te waarborgen dat de opleiding goed werkt.

De Norwegian Elkhound en zijn opvoeding

Als hij op een humane manier bewaard, hoeft u niet naar een andere aanpak dan de andere in de opvoeding van deze viervoeter races  ook. Wees liefdevol en in overeenstemming met uw huisdier om hem zachtjes te geven welk gedrag je nappy van hem is en wat niet. Vooral licht de Noorse Elandhond is om te onderwijzen, als het wordt gehouden als een jachthond. Hij is toegestaan ​​om zijn beroep uit te oefenen, is hij meestal zeer evenwichtig en ontspannen. Zijn intelligentie en zijn wil om samen te werken met de mensen die ervoor zorgen dat het gemakkelijk is om hem vertrouwd met de basisprincipes van hondentraining maken. Ook de moed en de waakzaamheid van de hond moet vertegenwoordigen in het onderwijs niet een groot probleem, want hij is goedaardig en niet agressief.

Zelfverzekerd en onafhankelijke hond

Een kleine mate van autonomie zal niettemin behield de Norwegian Elkhound, want dat hoort gewoon om zijn karakter, dus het is raadzaam om een waakzaam oog op de jacht enthousiaste viervoeters houden. Vooral als hij geen leiband loopt.

Vergeet niet. Vóór de aankoop van een jachthond, hoewel dit ras wordt beschouwd als gemakkelijk te trainen, hoewel de speciale eisen aan de houder zorgt en moet zeker een vervanger werkgelegenheid voor zijn jachtinstinct

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *