Om de Duitse Wirehaired onderwijzen

By | mei 18, 2015

Om de Duitse Wirehaired onderwijzen

De Duitse Wirehaired is intelligent, volgzaam, heeft een zeer hoge aandachtsspanne en is ongelooflijk bereid om te leren. Waarom hij nog steeds niet thuis in de handen van beginners, en die moet worden gezien in zijn opvoeding, hier lezen.

Duitse Wirehaired: Aandachtige hond - Foto: Shutterstock / F8grapher

De voorwaarden voor een goede hond opleiding krijgen de Duitse Wirehaired.Teamwork met de eigenaars is natuurlijk voor hem, als hij weet wat hij doet en tegenover hem consequent , eerlijk en competent gedraagt.

U moet nemen in het onderwijs

Zijn vriendelijkheid naar andere viervoeters zorgt ervoor dat je hoeft niet zwaar in de hond training met de Duitse Wirehaired. Agressief gedrag moet je stoppen met hem niet alleen omdat hij niet van nature geneigd zijn om dit te doen. Of het nu dus tot de basisbegrippen van de hond opleiding, socialisatie of speciale trucs gaat: U zal de hond geven gemakkelijk te zijn. Hij vergeeft zelfs kleine fouten zonder problemen, want wrok is niet zijn stijl. Een moeilijkheid zou kunnen zijn van tijd tot zijn koppigheid, die een beetje finesse in het onderwijs vergt tijd.

Is en blijft een hond blijven: De Duitse Wirehaired Wijzer

Om een jacht hond te trainen in die zin dat het goed is händelbar in elke situatie en niet als onafhankelijk worden gemaakt, is een probleem in het onderwijs, dat brengt ook de Duitse Wirehaired Wijzer. Daarnaast is er een viervoeters deze wedstrijd , hoewel hij heeft genoten van het beste onderwijs, maar evenwichtig en kan vriendelijk als hij hield zijn Passion gelijk als een jachthond.

Wie kent hem niet te houden als een jachthond, en kan hem geen gelijkwaardige vervanger te bieden, is de een voor hem geen fatsoenlijk leven, risico’s voor anderen bieden, dat de hond ontwikkeld gedragsproblemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *