Om uw hond te sturen door commando in de mand

By | mei 18, 2015

Om uw hond te sturen door commando in de mand

Uw hond zal leren om te bevelen naar de mand? Met een beetje geduld en liefdevolle opvoeding is niet zo moeilijk. De ligplaats van uw hond moet worden gevestigd op een geschikte plaats, zodat hij daar hield retraites.

Met de juiste opleiding, elke hond houdt ervan om te gaan Cup - Foto: Shutterstock / Anna Hoychuk

Het commando “in de mand” is bijvoorbeeld handig als u een bezoeker. De hond weet dan dat hij zich comfortabel in zijn stoel en liet zou moeten maken. Dus het kan worden samengevat door de onbekende situatie minder van de rest.

Passend Roost voor de hond

Zoek door deze in eerste instantie een plaats in het huis waar de hondenmand kan blijven staan ​​zonder te storen of provoceren territoriaal gedrag van de hond. Rechts naast de deuren of naar de deur die moet manden daarom niet worden opgehouden.Zelfs plaatsen in de kamer met veel doorgaand verkeer ongepast zijn. Een rustige hoek waarin uw dieren familielid kunnen ontspannen en nog in leven kunnen deelnemen aan het huis is perfect.

Leer ‘in de mand “commando

Om uw hond gaat vrijwillig in de mand, moet je hem deze eerste smakelijke maken.Breng hem eerst een paar dagen zijn eten tot het punt waar het bed later moet zijn.Hij verbond het plein met iets positiefs. Als je hond bed dan is er hebt ingesteld, lokken hem met traktaties en vertel “in de mand”, zodra hij aankwam.

Vouw nu van dag tot dag de afstand op stok en neem de hond behandelt in de mand.Uw hond is het naderen van de bestemming, voert u de juiste opdracht opnieuw.Verleng geleidelijk aan het verblijf in het ziekenhuis van de hond en het gebruik van de geleidelijk niet meer hondenkoekjes om uw hond te lokken. Toch prijs hem enthousiast als hij het ​​goed heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *