Onderwijs: Dit is de Berner Sennenhond belangrijk

By | mei 20, 2015

Onderwijs: Dit is de Berner Sennenhond belangrijk

Een goedaardige, evenwichtige familie hond – dus de Berner Sennenhond.Wat is zeer belangrijk in de opvoeding van de Zwitserse viervoeter, echter, en wat moeilijkheden die u zou kunnen krijgen, kan hier worden gevonden.

Beste Berner Sennenhond neigt soms in de opvoeding tot koppigheid - Foto: Shutterstock / Rita Kochmarjova

In de opvoeding van dit ras moet je meestal geen grote problemen te hebben. De Berner Sennenhond is een zeer ontspannen eigentijdse die heeft vrijwel geen neiging tot agressie en goed luisteren naar zijn verzorger. De belangrijkste reden is dat deaard van deze viervoeter is erg knap, vriendelijk en geduldig.

Berner Sennenhond: Motivatie is belangrijk

Net als bij de opvoeding van de meerderheid van de rassen, moet u ook beginnen met de Berner Sennenhond met vroege socialisatie, dus er is geen probleem met andere honden later. Omdat hij zo dol op kinderen en familie-based, zijn er nauwelijks problemen met de kleintjes.

Echter, de consistentie is een belangrijk punt als je wilt om een ​​hond van dit ras te trainen. Voor al hun goede aard Berner Sennenhonden hebben soms de neiging om toch een zekere koppigheid. Echter, als je de positieve maximaliseren van het motiveren van uw hond – bijvoorbeeld met traktaties en lof woorden – moet hij snel naar u te luisteren zijn.

Opleiding: Tips van de hondenschool

Hoewel de Berner Sennenhond meestal kunnen opvoeden relatief goed, het kan u helpen, zelfs met hem als een puppy gehoorzaamheid de school bezoeken. Er oefent zijn nieuwe kamergenoot dier niet alleen te maken met andere koeien, maar je zal ook tips voor entertainment, onderwijs en Co krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *