Onderwijs van de Boxer Puppy: Tips

By | mei 21, 2015

Onderwijs van de Boxer Puppy: Tips

De opvoeding van bokser puppies is meestal eenvoudig. Als je een paar dingen die je hond moet binnenkort dus luister naar je commando’s en opdrachten, zoals je zou denken mee.

Boxer Puppy: Je moet er rekening mee dat het onderwijs aan de kleintjes - Foto: Shutterstock / FiledIMAGE

Boxer pups zijn zeer volgzaam als regel, in de opvoeding van de meeste hondenbezitters doen veel problemen hebben. Belangrijk in dit ras bovenal tijd. Ze moeten de viervoeters te voeden en zijn karakter om recht te doen. Werkgelegenheid is in feite zeer belangrijk voor deze bundel van energie.

Boxer Puppy: Vroege consequentie is belangrijk

Als de puppy van de bokser en de volwassen dieren goed worden gebruikt, zijn ze over het algemeen veel rustiger en dus gehoorzaam. Dat maakt de educatieve cursus gemakkelijker. Begin met de basics, zoals de hond zindelijk te krijgen, zelfs zo vroeg mogelijk. Wennen aan uw nieuwe dier huisgenoot direct vaste voedertijden, waarna het doel van de wandeling keer. Zeer jonge bokser pup moet naar buiten worden genomen ongeveer elke twee uur. Heel belangrijk: je consequent blijft in alle aspecten, zodat de hond u even erkent als “roedelleider”.

Onderwijs: Hoe verder te gaan

De Boxer is een zeer mensgericht hond. Hij is gefixeerd op ‘zijn’ volk – dit aspect moet u zeker opnemen in het onderwijs. Het commando “Hier” is één van de eerste dat uw huisdier dus moeten leren.

Dit ras neigt tegenover vreemden enigszins middel. Wie wil zijn viervoetige vrienden te gebruiken als een waakhond, de als dat van pas komen – als een klassieke familie hond moet hij echter weten hoe onderscheid te maken tussen vriend en vijand. Dit is belangrijk als je bezoekers of op reis bent met uw hond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *