Onderwijs van Entlebucher

By | mei 20, 2015

Onderwijs van Entlebucher

De Sennenhond Entlebucher is een liefdevolle, speelse hond, wiens onderwijs vereist gevoeligheid en consistentie. Wat te zoeken, lees hier. 

De Entlebucher is volgzaam en sensibel- Foto: Shutterstock / Ysbrand Cosijn

Degenen die willen een Entlebucher Sennenhond kopen, moet voldoende ervaring met honden hebben. Met zijn opleiding is het belangrijk om de juiste maat van dingen te vinden: de viervoetige vrienden moeten ontruimen, maar zorgvuldig overbrengt krijgen wat hij wel en niet kan doen.

Het werk aan de fundering met de Hond van de Berg Entlebucher

Om de tri-gekleurde hond van jongs af aan in top vorm te maken, moet je beginnen vanaf het begin om te trainen met hem. Hij moet ook leren om hen te luisteren, verschillende commando’s als “ zetel te volgen “en wat de regels zijn in uw huis.Bovendien moet redelijkerwijze worden bij de behandeling van kinderen en honden.

Om alle spelen socialisatie, dagelijkse training (bijvoorbeeld in een te bereikenhondenschool ) en eventueel de steun van een hond trainer een rol.

Bijzonderheden van de hond opleiding

Het kleinste lid van de Berg rassen is erg slim. Hij begrijpt daarom al snel wat de eigenaars willen van hem en zet het ook. Het is belangrijk om juist vanwege dat de eigenaar van de hond weet precies wat hij wil. Als het niet consequent of hem onzorgvuldig te brengen in de verkeerde dingen, zal de viervoeters ook niet vergeten dat. Hem spenen weer, kan moeilijk zijn – een zeer gedetailleerd plan, om iedereen in de familie te houden, dus is het zeer belangrijk voor de opvoeding van deze viervoeters.

Een kleine moeite voor beginners in hondenbezit , de gevoeligheid van deze levendigeras aanbod uit Zwitserland. Verward de hond eigenaar in overeenstemming met te hard opvoeding, zal hij niet veel te bereiken tijdens zijn viervoetige vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *