Op welke leeftijd begint de hond opleiding?

By | mei 18, 2015

Op welke leeftijd begint de hond opleiding?

De hond opleiding begint in de zeer jonge leeftijd, wanneer de honden nogpuppies zijn. Echter, er is alles wat een hond nodig heeft om te leren in zijn leven, het juiste moment.

Deze zoete Labrador puppies nodig hond opleiding - Foto: Shutterstock / Reddogs

Voor de basis commando’s van de hond opleiding van een kleine pup is niet op de juiste leeftijd. Deze komt later, toen de jonge viervoeter heeft geleerd, die zijn meester en meesteres, waar hij zijn bedrijf en waar zijn slaapplaats kan doen.

Vroege hond opleiding voor kleine puppies

Een gerenommeerde fokker zorgt zelfs bij de zeer kleine pup naar een voor hen geschikt hondentraining. De moeder van de kleine, hoewel er voor hen, maar hebben ook puppy’s snel leren dat ze kunnen vertrouwen mensen, kinderen en andere huisdieren. Op die leeftijd moeten ze ook leren alledaagse geluiden zoals stofzuigers, ratelende kookgerei, vallende voorwerpen kennen en wennen aan de auto rijden om hun scheepvaart krat en de gedragen.

Als de viervoetige toevoeging aan de familie om je huis, je hebt hem die zijn nieuwe vertrouwelingen te geven. De hond moet kunnen rekenen op u, dus wees consequent, eerlijk en liefdevol vroeg in de hondentraining. Met de hand en het lichaam tekenen en vocale modulatie breng uw pup op jonge leeftijd aandacht te besteden aan u en luisteren naar u. Laat de nieuwkomer, waar hij mag slapen waar zijn etensbak staat en zet hem een ​​hoek van zijn noodzakelijkheden een.

De juiste leeftijd voor basiscommando’s

Op de leeftijd van ongeveer zes tot zeven maanden voor de honden elementaire commando’s als zijn “zetel” , “plaats”, “Stay” en “Heel” ontvankelijk. Vóór dat de pup moet leren om veel andere basisregels en kan niet focussen ook.

Prijs de hond wanneer het iets goed gedaan heeft. Neem de tijd elke dag voor hondentraining, het maakt niet uit op welke leeftijd is uw dier vriend. Speel met hem wandelen en te voldoen aan duidelijke aankondigingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *