Opleiden en motiveren van de hond zonder behandelt: Tips

By | mei 18, 2015

Opleiden en motiveren van de hond zonder behandelt: Tips

De beloning met een traktatie is erg populair in de hondentraining. De nadelen zijn echter duidelijk: In overtollige hond snacks zijn een veel voorkomende oorzaak van obesitas en kan leiden tot ongewenst gedrag zoals bedelen. 

Kinderboerderij, lof, clickers: Er zijn vele manieren om een ​​hond te motiveren - Shutterstock / Half Point

Wie Zoals voor zijn hond opleiding met veel lof, maar ook niet per se toegang tot behandeling in om succes te bereiken. Talrijke alternatieven te belonen snack bewijzen gelukkig dat de dingen anders kunnen zijn. Deze opties die je hebt voor het.

Lof van de stem en met pats

Een bijzonder woord als “fijne” of “goed” zou moeten begeleiden met je trouwe vriend van het begin van de training. Spreek het hardop, vriendelijk en motiverend om te verduidelijken uw Fellnase dat opviel was en gewaardeerd hun goede gedrag van hen.Als je je hond aaien liefdevol, terwijl je hem loven met de stem, het positieve effect te versterken u nog. Veel honden houden ervan om geaaid te worden op het hoofd – u test waaruit Streichelzonen uw huisdier geniet van de meest en steek uw kennis om uw hond grondig te prijzen.

Spelletjes en ravotten: populair bij veel viervoeters

Elk dier is anders en daarom de wijze waarmee zij het geprezen. Als u een speelse tykes thuis, is duidelijk, waardoor het een plezier: Na een paar trainingen, of een wandeling, waarbij je jonge viervoeter gedroeg fantastisch seizoen wordt aangekondigd. Het is belangrijk dat het huisdier kunnen genieten van de tijd met zijn goed gehumeurd eigenaren om hun hart inhoud.

Clicker als ondersteuning in het onderwijs

Ken de Clickermethode? Ze biedt ook een populaire manier om een viervoeter op te voeden zonder traktaties te motiveren en lof. Het leren van de basics kost misschien een beetje tijd en geduld – veel hondenbezitters is clicker training , maar nog steeds gewaardeerd als een succesvolle en gemakkelijke manier om een hond iets te leren.

Treats niet ophouden volledig natuurlijk. Het beste is om iets speciaals voor de viervoeters te houden en worden geaccentueerd, bijvoorbeeld als een bijzonder moeilijke truc worden gerepeteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *