Pommeren opvoeden: Tips en trucs

By | mei 18, 2015

Pommeren opvoeden: Tips en trucs

De opvoeding van een dwerg kant moet zorgvuldig en aandachtig te worden gestart, zodra hij verzamelt als een puppy met u. Hij herinnert zich de tijd dat er zoveel nieuwe dingen, zoals op geen enkel ander moment in zijn leven, zodat u het gemakkelijk kunt hebben met enige vaardigheid om uw hond een goed opgevoede kleine hond te maken.

Shutterstock / nikkytok: Picture - In aanvulling op de basis commando's van de Pommerse kan trucs zoals ophalen leren

Zorg ervoor dat vanaf het begin, voor de lof en beloon uw beschermeling wat hij goed doet. Laat niets gaan door hem wat hij is zelfs niet later mag en hem liefdevol en consequent de manier om een ​​goede hond opleiding. Dit betekent werken met andere honden.

Socialisatie van de puppies

Tijdens het wandelen of in de hondenschool leert je kleine hond weet dat veel andere honden en puppies en dat is goed: voor de socialisatie podium, is het uiterst belangrijk dat uw Pommeren maakt veel goede ervaringen met een verscheidenheid van situaties. Wees niet te voorzichtig, omdat de zelfverzekerde maar vriendelijke hond weet meestal erg goed in vergelijking met andere honden te behouden en hoe om te gaan met hen. Het is meestal niet bitchy noch agressief.

De aandacht moet hoe dan ook, want na al, kan het gebeuren van tijd tot tijd dat uw Pommeren apparaat op een slecht opgevoede hond die hem lastiggevallen. Is een belangrijke basis voor een goede opleiding, die uw hond kan rekenen op u en dat hij kan, als u zich in een noodsituatie en hem te beschermen.

De Pommeren leren de basis commando’s

De basis commando moet ongelooflijk snel in uw hond zitten. Hij is zo leergierig en mensgerichte dat het is leuk om met hem te werken. Het is belangrijk dat je hem de gewenste commando’s zeer duidelijk en elk gezinslid in hetzelfde schuitje.

Zo licht, het onderwijs is meestal ook met hem, dus zorg ervoor dat je moet zijn, wat u wilt uw hond te vragen, en hoe het wordt onderwezen. Als u niet zeker helpt een hond trainer .

Belangrijk voor goed gedrag van de hond: De juiste  attitude

Degenen die de Pommerse ongehoorzaam humane, bijvoorbeeld omdat het alleen maakt hem te veel, zal waarschijnlijk niet aankomen met een bedrag van goed onderwijs aan gedragsproblemen.

Informeer u alvorens te kopen precies onder welke woonomstandigheden dit ras van de hond zich comfortabel voelt, je het reinigen goed, spelen veel met haar hond en zorg ervoor dat hij een liefdevolle familie-verbinding, zodat het alleen op zijn best toont.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *