Puppy Training: Basis commando’s voor de wandeling

By | mei 18, 2015

Puppy Training: Basis commando’s voor de wandeling

Meest elementaire commando’s zijn gemakkelijk te leren voor de jonge hond en ga naar hem dankzij de constante herhaling in vlees en bloed. De volgende opdrachten moet u regelmatig oefenen met uw pup, zodat hij een wandeling geleidelijk Een aangename man.

"Zit", "Stay", "Kom": Een puppy moet veel leren - Foto: Shutterstock / JLSnader

Na uw hondje heeft zijn naam en de basiscommando’s zoals “zit” , “plaats”, “Off” is en “Nee” nu geleerd een paar belangrijke dingen te komen die moet elke viervoeter zal domineren. Ze dienen niet alleen het prettiger samenleven, maar ook van de veiligheid.

Dog training: Het commando “Kom”

Hoewel haar protégé al goed in de lijn om te gaan, is het belangrijk dat hij leert om u te komen en te blijven met u, als u het geven van de opdracht voor het. “Kom op,” je natuurlijk helpt het verminderen van de hond te allen tijde, en zelfs als hij is het nastreven van zelfs zo interessant spoor om hen in staat stellen om terug te keren.Als u later wilt draaien zonder een leiband uw hond, is het noodzakelijk dat hij luistert naar “Kom”.

De commando ‘Blijf’

“Stay” aan de andere kant moet je hond aan te geven dat hij in een bepaalde positie, zoals “zit” of “ruimte”, blijven hangen. Deze opdracht niet alleen zorgt ervoor dat uw huisdier is in bepaalde situaties gehoorzaam, maar ook voor zijn en uw veiligheid, bijvoorbeeld als je het toepast op de weg. Voor de basis commando’s kun je natuurlijk denken van andere woorden. Het belangrijkste is, worden ze constant is gebruikt, dat wil zeggen, ze gebruiken vanaf het begin altijd hetzelfde. Ook een nogal kort woord te gebruiken, maakt het meestal zin.

“Goed gedaan” – het lof is belangrijk

Als u oefenen met uw hond, moet je niet vergeten, nette prijs hem als hij iets goed doet. Ook kan het een bepaald woord of een zin, het gebruik als “aangekleed” bijvoorbeeld.

Je kunt het doen, vooral in het begin, een verbinding met een traktatie of een streling voor uw hond die het is echt de moeite waard om uw commando’s te luisteren te tonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *