Rassen met Jagdtrieb: Geschikt voor u?

By | mei 21, 2015

Rassen met Jagdtrieb: Geschikt voor u?

Rassen met een sterk jachtinstinct, zijn er vele. Degenen die willen vestigen dergelijke, maar geschikt moeten zijn. Maar waar het om gaat?

Aan wie fit rassen met jachtinstinct?  - Foto: Shutterstock / Marina Jay

Eigenlijk zijn alle rassen hebben een jachtinstinct . Maar er zijn sommige rassen waarbij deze motor is bijzonder sterk. Deze omvatten Ierse wolfshonden , de Rhodesian Ridgeback of de ruwharige teckel . Maar wat moet een eigenaar die wil om zo’n dier te houden te brengen?

Bent u geschikt voor rassen met jachtinstinct?

Bij de beslissing welk ras u koopt, moet de essentie van een hond de focus. Wees ervan bewust dat een actief ras ook een actieve eigenaar moet. En races met jachtinstinct zijn actief en hebben voldoende lichaamsbeweging en dus werkgelegenheid. Bent u meer comfortabel in de categorie, moet je niet zulke beter te kopen. Omdat deze rassen nodig banen, bijvoorbeeld door het spelen van de meester bal mee. Omdat je geïnteresseerd zou moeten zijn.

Niet makkelijk te trainen

Tijdens het lopen, moeten ze weten dat honden met een sterk jachtinstinct zijn niet te stoppen als ze geur Wild. Bovendien hebben ze hun eigen wil. Beide componenten compliceren onderwijs. Als u wilt dat zo’n hond, moet u zich ervan bewust dat de tijd, geduld en, idealiter, ervaring in zijn hond opleiding nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *