Rottweiler: Wat te zoeken in het onderwijs

By | mei 18, 2015

Rottweiler: Wat te zoeken in het onderwijs

Als u wilt een Rottweiler trainen, moet zorgvuldig, consistent en verantwoord om te gaan met het. Wat te zoeken vanaf het allereerste begin, lees hier.

Trucs en basiscommando's: Een kleine Rottweiler heeft veel te leren - Foto: Shutterstock / Rita Kochmarjova

Het feit dat deze zelfverzekerd, dominant, sterk en zeer alert hond hoort niet in de handen van beginners, moet vanzelfsprekend zijn. Maar zelfs als een ervaren hond eigenaar, kan het nuttig zijn voor de opvoeding hulp uit zijn hond trainer krijgen om fouten te maken. Is de Rottweiler hond in uw regio een lijst, kunt u eventueel doen om hem een mentale test, zodat u zich te ontdoen van de relevante eisen behoud kunnen krijgen.

Young Rottweiler: Consistent, duidelijk onderwijs

Begin met zijn goed gesocialiseerd, afkomstig van een verantwoordelijk, gezond ras pups vanaf het begin met een consistente, liefdevolle en heldere onderwijs. Een vertegenwoordiger van dit ras leert heel snel, zelfs valse dingen, dus het is belangrijk dat u geen uitzonderingen maken als het afkomstig is van haar hond slecht gedrag – en te wennen aan goed gedrag.

Eerlijkheid en ondubbelzinnige ranking

Als u te ruw, hard of oneerlijk met deze hond, schakelt het om hardnekkige – niet een goede basis om met hem te werken. Zorgen in plaats dat hij is uw partner en graag met u samenwerken. Dat je bent de baas, kunt u op rekenen en je de beslissingen die nooit mag worden betwijfeld door de Fellnase want dat is bijzonder gevaarlijk met een dominante hond als deze te maken. Net zo min zou hij twijfelen dat je denkt dat je commando’s serieus – de grote, sterke viervoeters met de sterke guard instinct en altijd goed te horen in elke situatie je nodig hebt om.

Goede sociale vaardigheden en de juiste houding

Het is zinvol, de Rottweiler in een hondenschool of een puppy te spelen groep vanaf het begin mogelijk contact met zoveel andere honden in contact en een goede ervaring te hebben. Zijn onberispelijke sociaal gedrag zou hem pas in vlees en bloed, dus het is een betrouwbare en vriendelijke hond.

Het is belangrijk om nooit te vergeten dat goed onderwijs alleen kan vatten met de juiste woonomstandigheden. Met een waakzaam, sterke en koppige hond als deze, is het vooral belangrijk dat hij bezig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *