Schleppleinen om te wandelen en hondentraining

By | mei 18, 2015

Schleppleinen om te wandelen en hondentraining

Slepen lijnen zijn zeer lange lijnen die blijken handig voor diverse hond trainingen te zijn. Bovendien worden ze gebruikt, toch aan honden die moeten worden uitgevoerd om diverse redenen aangelijnd zekere gevoel van vrijheid mogelijk. In dierenwinkels en online verzending verschillende modellen zijn beschikbaar.

1. 15-meter sleepkabel nylon

Dit sleepkabel is een totaal van 15 meter lang en verkrijgbaar in de kleuren zwart en groen. Met een polsband gemaakt van katoen, het is comfortabel en praktisch, geeft de hond bewegingsvrijheid en is geschikt om te oefenen basiscommando’s – bijvoorbeeld om in te zoomen om de hond te bellen.

 

2. Zeer goed zichtbaar, makkelijk schoon te maken en weerbestendig

Met deze hond aangelijnd kunt u kiezen tussen een lengte van één tot 30 meter en hebben een brede waaier van kleuren om uit te kiezen, dus voor een verscheidenheid van behoeften en de beroepsopleiding wordt verzorgd. Stabiel, zoals de lijn is, is het een betrouwbare metgezel in verschillende weersomstandigheden.

 

3. 20 meter lang slepende en volgen lijn

Deze 20 meter lange kabel wordt gebruikt als Fährten-, zoeken, drag en training lijn en is uitgerust met een bijzonder stabiele haakbevestiging kraag. U kunt gewoon typen in de wasmachine en maak je klaar voor het volgende gebruik voor een slushy, regenachtige lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *