Shetland Herdershond: Om uw hond te trainen

By | mei 19, 2015

Shetland Herdershond: Om uw hond te trainen

Voor elke soort vormen de opvoeding van een Shetland Sheepdogs moet niet te moeilijk zijn. Veel van zijn karaktereigenschappen bijdragen aan dat het gedrag van de hond, die zijn eigenaren willen om hem te leren snel toeëigent.

De herdershond van Shetland is een zeer volgzaam hond - Foto: Shutterstock / zhu Difeng

De herdershond van Shetland is een zeer slimme hond die snel leert en ook de wens om iets te leren. Uitdagingen en werk voor het hoofd zijn gewoon het ding voor hem – geen wonder dat het zo gemakkelijk is voor hem ook aan de basis van hond opleiding internaliseren.

Shetland Herdershond: Gevoelige Onderwijs

Wie behandelde hem eerlijk, vriendelijk en zachtaardig, zal snel merken dat de Herdershond van Shetland is de eigenaar ondergeschikten snel en houdt zich aan de regels. Dominantie is niet zijn stijl. Voorzichtig de houder hoeft alleen maar een te strenge toon zijn en mag nooit onbeleefd met hun viervoetige vrienden. De zeer gevoelige hond zou dus niet alleen ongelukkig, maar ook verliest zijn leuk om te leren, dat maakt hem anders een dergelijke coöperatieve partner.

Belangrijk om deze hond: Voldoende gebruik

Met een actieve, bruisende hondenras als dit is erg belangrijk op te merken dat zelfs de beste onderwijs alleen effectief kan zijn als de hond bezig is dienovereenkomstig.Zorg ervoor dat hij krijgt veel oefening elke dag en niet te vervelen – als hij zou, bijvoorbeeld, met de hond sport voor de werkgelegenheid? De “Sheltie” aangetoond door het feit meestal niet alleen betrokken, maar ook zeer getalenteerd en succesvol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *