Teach “vierkant” the Dog: Hoe te oefenen

By | mei 18, 2015

Teach “vierkant” the Dog: Hoe te oefenen

“Plaats”  is een van de belangrijkste commando dat zou een hond te leren.Wat zijn de stappen van de hond opleiding krijg je hem te gaan liggen elk woord en te wonen, is gemakkelijk te verklaren.

"Place" is één van de belangrijkste basiscommando's - Foto: Shutterstock / Tasha Karidis

Voordat u begint met de hond opleiding, moet je meer dan een paar belangrijke basisprincipes rond het commando “place” duidelijk zijn: Uw kind moet domineren en dan liggen heel goed in elke situatie en in zelfs de meest spannende omgeving.Allereerst moet je je hond te geven, wat betekent dat de ruimte eigenlijk doen.

Om uw hond te gaan liggen

Als u wilt uw huisdier “Place” te leren, moet u werken met een veel lof en positieve versterking. In een grote viervoeter U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de volgende methode: houd de riem voor de hond aangescherpt op de grond en vervolgens vast te stellen een traktatie met een beetje afstand van het dier. Zet het neer, om de snack, gevolgd door het commando “plaats” en veel lof met de stem en met knuffels krijgen.

Kleine honden kunnen lokken door een brug die u zal maken, waar je zit op de vloer en draai de knieën. Aan één zijde van een hond te behandelen op de vloer. Om het te krijgen, zal de hond te gaan liggen en toen hij krijgt om het woord “ruimte” en veel lof te horen.

Command “Place”: Wat gebeurt er daarna?

Kort na het commando “Place” het commando uw hond moet gebruiken “zit”  weer.Herhaal de oefening in de komende dagen weer, zodat de opdracht verbindt stevig met uw viervoetige vrienden liggen. Laat de Fellnase als het werkt al goed, langer blijven en je nooit vergeten om op grote schaal geleidelijk aan te prijzen een beetje in de liggende positie.

Begin om te oefenen na een tijdje zelfs zonder een leiband, geef de opdracht eenmaal in het huis en zelfs buiten. Het is belangrijk dat niet alleen kunt u uw hond mee naar de plaats te maken, maar ook andere mensen. Om dit te doen, vraag vrienden, familieleden en rustig soms vreemden, in tussen hem het commando “Place” op te geven, zodat het steeds vaker voor hem geleidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *