Tibetaanse Terriër: tips voor het onderwijs

By | mei 18, 2015

Tibetaanse Terriër: tips voor het onderwijs

De opvoeding van een Tibetaanse Terriër is niet moeilijk in principe – maar moet u zich ervan bewust dat deze hond heeft zijn eigen hoofd en is zeer gevoelig. Bent u in staat om te suggereren om hem het teamwork met u vriendelijk en liefdevol, moet je heel goed komen met hem, en terecht.

Licht Opleiding: De Tibetaanse Terriër is een slimme, volgzame hond - Foto: Shutterstock / Fotokostic

De Tibetaanse Terriër is zeer attent en gevoelig voor de stemmingen van zijn volk. U kunt hem bereiken best over een veel lof, heldere communicatie en consistentie, te beginnen met de opleiding, zodra de hond beweegt met je mee.

Tibetaanse Terriër: Een volgzame hond

Klug en volgzaam, omdat de hond is, kan hij niet voor de gek zijn meester niets: Hij leert heel snel en het is gemakkelijk voor hem om de trucs en basiscommando’s te verwerven. Oefen vanaf het begin met de kleine, langharige hond uit Tibet en leer hem de basisprincipes van hondentraining voorzichtig en met deskundigheid. De jonge hond is een puppy play groep te bezoeken, heeft bewezen in veel gevallen bruikbaar te zijn als het gaat om het omgaan met andere soortgenoten in de hondentraining te integreren.

Let speciaal teken

Let ook op de speciale functies in de aard van deze populaire en interessante familie hond s. Als hij opduikt koppig en uitdagend, dus dat is vaak veel meer in de natuur als het feit dat hij is echt niet bereid. Ook heel sterk reageren op veranderingen, is normaal voor deze hond. Zet in het onderwijs zo vertrouwd aan, in plaats van voortdurend om hem te verrassen met iets nieuws.

Leren zonder druk

Niet te veel en niet te weinig vragen van uw hond: hij behoort tot een ras dat nodig is en moet worden. Zijn fysieke conditie en behendigheid zorgt ervoor dat het ook in sporten als behendigheid toont talent, die een mooie aanvulling op de hond training kan bieden.

Druk, kracht of geweld mag nooit een rol spelen, want dan niet de hond. Worry plaats altijd ervoor dat uw huisdier met vreugde is gemaakt en je zult een gemakkelijke tijd met hem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *