Train een hond uit de licht-off?

By | mei 21, 2015

Train een hond uit de licht-off?

De start is inderdaad bedoeld als een regel van de kant van de hond zo enthousiast welkom. Toch zou het tegenovergestelde het algemeen niet te worden begroet met modderige poten. Beter zo, je wennen aan je hond dit gedrag naar beneden snel.

Hoe kan een hond te beginnen abgewöhnen- Foto: Shutterstock / rock en Wasp

Als uw hond is ook een van degenen die anderen van harte welkom om zo te springen, is vooral één ding: Weet een gewoonte die niet. Hoe langer je hond gewend aan hoe moeilijker het is om hem dit soort welkom spenen weer te geven. Maak hem zo snel van bewust dat zijn gedrag niet gewenst – voor dat, niet de viervoetige vrienden uiteindelijk niet ruiken.

Pouncing spenen: Dus het gaat

Om uw hond duidelijk te maken dat het licht-off niet gewenst is, niet een fout maken: ook nog zijn gedrag te belonen. Maar juist deze fout begaan vele hondenbezitters, zij het onbewust.

Velen zijn blij als de hond begint, sommige zelfs huisdier hem bij aankomst of kan zelfs likken. Geen wonder dat de hond denkt dat hij ze gewoon een genot. Gedrag zo te praten en laat hem de koude schouder, gewoon zo kun je hem breken.

Hoe spenen? Negeren

Hoe werkt het? Het is simpel: Het moment waarop uw hond klaar om te bespringen, moet je af te wenden. Blijf in deze positie totdat uw hond poot rug op de grond heeft gezet. En alleen dan moet je terug naar hem te draaien en hem belonen. Laat hem dat hij deed het juiste ding. Het zal zeker niet lang meer duren voordat hij begreep en je kunt hem breken de Pounce.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *