Trucs voor honden: het maken van de rol

By | mei 21, 2015

Trucs voor honden: het maken van de rol

U bent op zoek naar een nieuwe truc voor uw hond? Hoe zit het met het maken van de rol? Met een beetje geduld, traktaties en lol te leren trucs van deze hond moet makkelijk gaan uit de hand.

Het maken van de rol?  Geen probleem voor veel honden - Foto: Shutterstock / Anke van Wyk

Leer honden die een rol spelen, moeten vertegenwoordigen voor hondenbezitters niet veel van een probleem. Tenminste, als het niet de eerste truc is dat u leert uw viervoetige vrienden. Uitgangspositie voor de rol is de liggende positie.

Gewoon leren honden trucjes

Is uw hond, kunt u hem te houden een traktatie in de voorkant van de snuit. Dat je, maar hem niet geven, maar bewegen in de richting van ventrale zijde van de hond. Is zijn snuit aangekomen op de buik, kunt u Leckerlie positie, zodat uw hond eerst moet worden op de rug en vervolgens naar de andere kant te bereiken. Heeft uw hond de rol goed, wordt hij beloond met de Leckerlie gemaakt.

“Het maken van de rol” commando

Deze oefening aantal malen herhaald over meerdere dagen. Zodra uw hond de rol goed hinbekommt, voeg de verbale orde “maken van de rol” toegevoegd. Na een paar dagen voordat u kunt proberen om de Leckerlie weglaten. Het is de bedoeling dat de hond de rollende beweging alleen op basis van verbale commando’s en uw gebaar dat je nu zonder Leckerlie, uitvoert.

Het is belangrijk bij het leren van deze truc, en dat alle deelnemers op een speelse om de oorzaak zoals met alle andere honden trucs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *