U kunt uw hond spenen de hond

By | mei 23, 2015

U kunt uw hond spenen de hond

Als u wilt dat een hond de mond af te leren, is het eerst belangrijk om te weten in welke situaties je hond is een dief. Als training is dan  een gevolg, oefening en geduld nodig. 

Klauwen van de tafel, mag de hond niet wennen tot - Foto: Shutterstock / Agnes Kantaruk

Terwijl sommige honden zijn omnivoren en voor hen niets klinknagel en wordt vastgespijkerd, anderen stelen van de tafel toen haar meester is niet echt dichtbij.Anderen zijn opdringerig wanneer gegeten, bedelen en nooit een kans om iets van de tafel te krijgen missen. Alle varianten zijn vervelend en niet gewenst door een goed opgevoede hond.

Honden spenen de hond: Tips voor omnivoren

Een omnivoor moet eerst van de dierenarts worden gecontroleerd. Je kan een tekort aan voedingsstoffen van de reden voor zijn gedrag, die hij probeert te compenseren voor het feit dat hij eet de vreemdste dingen. Ook een besmetting van parasieten (bijvoorbeeld wormen ) mogelijk zou zijn.

Zijn gezondheid oorzaken uitgesloten, moet worden getraind dat de hond noch binnen noch buiten iets te eten zonder dat het krijgen van haar opdracht. Laten we liegen over iets, zodat uw viervoetige vrienden geen gevoel van prestatie op de mond ervaren dat hem zou kunnen aanmoedigen om nieuwe experimenten.

Honden die stelen van de tafel, opvoeden

Honden die stelen van de tafel, doen ook niet, omdat ze gewend zijn aan, dat ze iets kunnen krijgen van de tafel, of omdat ze denken dat het goed is om te gebruiken op de tafel zou zijn wanneer haar meester is op de weg. Wennen aan uw hond reeds in de puppy-tijd in gedachten dat alles op tafel, want het is taboe, dus het probleem is niet eens gegenereerd.

Ook gasten moeten hem niet iets geven, zelfs als het is gewoon een plakje salami.Bedelen uw hond voortdurend, moet u een tijdje is het noodzakelijk te sluiten, terwijl je eet – tot hij heeft geleerd dat er niets te stelen op de tafel!

Werk met uw hond, als hij steelt het geheim, als je eenmaal de kamer uit zijn gegaan: Stand van de gedekte tafel op en gaan uit van de kamer, maar blijf rustig in zicht.Zodra hij maakt een beweging om op te staan ​​en opstaan, geef hem een ​​bevel, dat hij weer naar beneden zou moeten liggen.

Hij leert dat hij moet blijven om u te luisteren, zelfs als u niet in de kamer. Alle honden die stelen, moet zo weinig mogelijk verleidingen beschikbaar! Daarom is het raadzaam niet alleen tijdens de training altijd weg te zetten alles goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *