Wat te doen als de hond voortdurend trekt aan de lijn?

By | mei 21, 2015

Wat te doen als de hond voortdurend trekt aan de lijn?

Als een hond voortdurend trekt aan de lijn, kan de wandeling heel vermoeiend. Maar gelukkig zijn er een paar trucs over hoe u uw hond kan spenen.

Als de hond voortdurend trekt aan de lijn, alleen helpt een beetje training - Foto: Shutterstock / Igor Sokolov Breeze

De hond trekt aan de lijn , en de kapitein of minnares kan het niet helpen, maar daarna. Dat kan worden veranderd. Ten eerste moet je de lengte van de lijn te controleren. Soms is dit te kort, zodat het dier al begint te trekken aan de lijn als het duurt een paar stappen vooruit. Als dat niet het probleem is, moet u om het te proberen met de opleiding.

Hond trekt aan de lijn? Om het trainen van

Allereerst, een ding dat je niet moet doen: Begin niet te zelfs op een leiband te verplaatsen als uw huisdier maakt. Het doel is om duidelijk te maken dat je niet wilt dat het trekt. Zo keer trekt hij de volgende wandeling op een lijn, je gewoon staan.

Doe dit niet, totdat hij komt om de eerste stap voor u om uit te vinden waarom gebeurt er niets. Op dat moment, beloon hem en ga precies in de tegenovergestelde richting op, waarin de hond u heeft getrokken. Je moet constant herhalen totdat hij leert dat het trekken aan de lijn is niet de moeite waard.

Provoceren uw huisdier

Mocht brengen niets, hoef je niet een manier om de hond te plagen door een beetje.Draai zonder waarschuwing en snelle opeenvolging herhaaldelijk zachtjes de lijn in een andere richting, zodat het voortdurend heeft om te reageren. Hij zal waarschijnlijk niet lang mee, maar op een gegeven moment toe te voegen. Dat is het moment dat je hem weer loven. Hij moet dus niet vergeten dat u de agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *