Welsh Springer Spaniel Onderwijs Tips

By | mei 19, 2015

Welsh Springer Spaniel Onderwijs Tips

Ondanks zijn jachtinstinct en het verhogen van een Welsh Springer Spaniel is niet erg moeilijk. In principe is het geschikt ras dus voor beginners die willen gaan met de goede en catchy hondentraining. 

De Welsh Springer Spaniel is een slimme, attente hond - Foto: Shutterstock / rebeccaashworth

Voordat een puppy van dit ras in te trekken met u, moet uw hele familie eens worden over wat je wilt leren met haar hond, wat hij moet, en wat niet. Dan trekt een je kleine beschermeling, dan allemaal bij elkaar te trekken en voorzichtig laat hem maar consequent, de weg naar een goede opleiding.

Welsh Springer Spaniel: Een coöperatieve partner

De Welsh Springer Spaniel is het niet moeilijk voor je maken als je hem duidelijk kan geven het ABC van hondentraining. Belangrijke voorwaarden voor een goede werkrelatie vervult zijn fijne karakter namelijk in ieder geval: Hij is vriendelijk, knap, volgzaam en zeer intelligent.

Om het goed te maken, het is op je geest, en omdat hij is een slimme kop, vindt hij het ​​gemakkelijk om commando ‘s, tips en trucs om te onthouden. Pas alleen dat je hem niet deze vreugde van de samenwerking met onnodige ruwheid of inkonsequentem gedrag te doen.

Dan moet je kijken naar het onderwijs

De Welsh Springer Spaniel is meestal uitgerust met een niet al te schaars jachtinstinct. Het voorziet ook uitgebreide drang om te bewegen.

Zorg aan de ene kant, zodat vanaf het begin dat uw hond heel goed naar je luisteren, zelfs als hij heeft zelfs zo spannend baan in zicht, aan de andere kant dat het goed wordt benut. Slechts een mentaal en fysiek in overeenstemming met de vereiste Spaniel kan manifesteren zich goed opgeleide en evenwichtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *