West Highland White Terrier voeden: Tips

By | mei 19, 2015

West Highland White Terrier voeden: Tips

Degenen die willen leveren aan de opvoeding van zijn West Highland White Terriers, kan worden aangepast met hem naar een kleine coöperatie partners.De vrolijke hond leert vooral door speelse eenheden. 

De West Highland White Terrier: Aandachtige hond - Foto: Shutterstock / Nikolai Pozdeev

De opvoeding van uw West Highland White Terriers begint met de socialisatie, in feite zelfs als de kleine honden is nog steeds bij zijn moeder hond.

Training met de jonge West Highland White Terrier

Toen hij in beweegt met u, is om de jonge Westie met andere honden en allerlei stimuli die hem later ontmoeten in zijn omgeving te maken, vertrouwde geldt. U zult het gemakkelijk. De eerder gehouden in verpakkingen van viervoetige vrienden is moedig, vriendelijk en sociaal. De kindvriendelijke manier draagt ​​ook bij aan het feit dat je problemen zal hebben met deze hond te wennen aan nieuwe dingen worden.Een beetje meer uitdagend kan zijn jachtinstinct vertegenwoordigen.

Belangrijk in het onderwijs: Het jachtinstinct

De opvoeding van een hond van dit ras moet, ook al is het nog zo klein en charmant, gedaan zeer consistent. Als zijn jachtinstinct maakt hem nieuwsgierig naar een baan, is het meestal moeilijk voor u om uw hond te roepen. Oefen met hem dat hij hoort in elke situatie voor u en eventueel leren met behulp van een  hond trainer games ’s en rituelen die hem af te leiden van zijn jachtinstinct. Dit is vaak makkelijker dan te knoeien met de kleine, zelfbewuste viervoeter die zijn lul hoofd houdt toont als hij iets wil.

Kleine hond, grote zelfvertrouwen

De Westie soms niet lijken te weten hoe klein het is. Het is belangrijk dat zijn moed niet ontaardt in arrogantie, of leiden tot onaangename gedrag. Hij is natuurlijk niet blaffen voortdurend noch provoceren andere honden.

Laat hem zachtjes, maar consequent, dat hij een beetje alert en zelfverzekerd, maar Dauerkläffen en dominantie worden niet gewenst door hem kan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *