Whippet: Tips voor het onderwijs van het hondje

By | mei 20, 2015

Whippet: Tips voor het onderwijs van het hondje

Bij het verhogen van een whippets je zal niet over een harde tijd. Bij het leren van de basis commando’s, het zal u ten goede komen, uw huisdier is erg slim, attent en bereid om te leren en het is belangrijk voor hem om zijn eigenaar recht.

De Whippet is een volgzaam en volgzaam hond - Foto: Shutterstock / Jana Oudova

Hoe sneller en constanter je begint met de opvoeding van uw hond, hoe makkelijker je het hebt. Wat belangrijk is, is dat je inderdaad resistent, maar niet te hard met uw vriendelijke hond. Hij is erg gevoelig en zo aanhankelijk dat je bereiken met lof en positieve versterking meest met hem.

Socialisatie en het leren van de basis commando’s

Zelfs met de socialisatie van de viervoeter, u zult het niet al te moeilijk zijn, want hij is gezellig en vriendelijk – potentieel voor agressie is de lieve hond weg. Desalniettemin is het belangrijk dat hij aan alle vroege en omgaan met andere honden hem al snel routine.

Zoals met elke andere hond moet ook aan de Whippet natuurlijk de basisvoorwaarden zijn recht, zodat zijn goede opvoeding kunnen begrijpen. Veel beweging en activiteit met spelletjes, plezier en misschien Hundesport helpen uw hond om comfortabel voelen en volledig stil en bezig te zijn.

Bijzonderheden van het onderwijs van Whippets

Een belangrijke rol in de opvoeding van Whippets, dat je hem leren dat hij alleen kan beginnen te lopen tijdens een wandeling, als je het toelaten – de hond houdt om lange afstanden te reizen op volle snelheid, maar moet – ook de veiligheid te houden – niet eenzijdig beslissen wanneer het moet.

Heeft uw hond een jachtinstinct , die in dit ras kan heel goed gebeuren, moet je trainen met hem, dat hij naar u luistert en respecteert wanneer leidt hem een spannende track of beweging. Je wilt tenslotte niet dat uw hond zonder toezicht plotseling verdwijnt in de bossen, noch dat hij loopt plotseling op de weg, omdat hij aan de andere kant van een kat heeft gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *