Yorkshire Terrier: tips voor het onderwijs

By | mei 19, 2015

Yorkshire Terrier: tips voor het onderwijs

Bij het verhogen van een Yorkshire Terrier, moet u niet vergeten een ding: Het is simpel, je waarschijnlijk niet het te hebben met deze kleine koppig.Ondanks zijn handzame formaat, het is een hond die thuishoort in de handen van een ervaren hond eigenaar. 

De Yorkshire Terrier heeft een goede, zorgvuldige opleiding - Foto: Shutterstock / cynoclub

Zo schattig de Yorkshire Terrier ziet: Zijn karakter is sterk en hij heeft een eigenaar die kan heersen. Consistente werk is het beste recept voor het voorkomen van toekomstige gedragsproblemen in de kleine wervelwind.

De Yorkshire Terrier: Weinig kerel, grote moed

Zijn zelfvertrouwen, zijn moed en zijn beschermende instincten kan ervoor zorgen dat de Yorkie is als een kleine airs. Het verlaten van hem weg met die komen, kan die snel betekenen dat hij andere honden en voortdurend geprovoceerd woede begint. Voor een wandeling, dat is natuurlijk niet een goede staat en je moet werken vanaf het begin met hem in het achterhoofd.

En hij moet heel goed weten dat u de baas en hij nodig heeft om u in plaats daarvan te luisteren zeer verwend en worden geaaid. Neem ook in bescherming, moet je hem niet te veel. De viervoeters moeten leren om fatsoenlijk en naar andere honden en mensen zich gedragen te gedragen respectvol.

Belangrijke punten in het onderwijs

De actieve en levendige kleine man heeft een goede deal van waakzaamheid. Hij kondigt bezoek geliefd bij blaffen , maar kan ook geneigd zijn om commentaar te leveren op elk geluid in het trappenhuis met gekef. Hij is zelfs niet de gewoonte, moet je vroeg beginnen te oefenen met hem en duidelijk en consequent hem laten zien wathet gedrag gewenst is door hem en wat niet.

Zorgen in zijn opleiding ook dat haar kleine vriend is gewend aan de vroege mens in alle maten en maakt goede ervaringen met kinderen. Zelfs als de kleine man neigt namelijk een beetje bitchy. Als u niet zeker bent moet u zeker een hond trainer aan de kant, die u helpt om het ABC van hond opleiding leren met uw huisdier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *