Zo leren poot-Type van uw hond

By | mei 22, 2015

Zo leren poot-Type van uw hond

U wilt uw hond de poot te voeren leren, maar je weet niet hoe je deze opties gestuurd ingesteld? Hieronder leer je hoe je deze truc met uw huisdier kunt oefenen.

Paw-Type is een van de lichtgewicht hond trucs - Foto: Shutterstock / Catalin-Grigoriu

De poot-Type is een van de eenvoudigste trucs , de hondenbezitters om hun geliefde viervoeters te onderwijzen. Maar zelfs met deze zogenaamd lichtere truc die u moet twee dingen te laten werken: geduld en veel lekkernijen.

Paw-Enter teach: Dus het gaat

Om uw hond te leren de truc, in de eerste plaats een traktatie nodig. Je neemt in je hand, dat hij het ​​niet kan bereiken. Nu is hij probeert op verschillende manieren om de felbegeerde stuk te krijgen. Op het moment waarop hij probeerde zitten met zijn poot, moet je het aan hem.

Deze oefening meerdere malen herhaald over meerdere dagen. Uiteindelijk het dier zal duidelijk zijn, de relatie tussen poot-geven en Leckerlie. Dit is het moment waar je kunt een stap verder gaan.

Praktijk squad

Het commando “poot” de beste praktijk als uw hond zit voor u en heeft beide voorpoten op de grond. Houd hem toen de traktatie in de hoop dat het liften een poot. Op dat moment, zeg je het verbale signaal “poot” van. Deze oefening, herhalen totdat de hond associeert de twee dingen samen. Geleidelijk, kunt u laat de traktaties.

Als u uw hond met succes geleerd om poot-Enter tijdens de vergadering, kunt u proberen om de truc uit te breiden naar andere situaties en posities.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *