Als de kat is bang voor de dierenarts

By | mei 28, 2015

Als de kat is bang voor de dierenarts

Als uw kat is bang voor de dierenarts, kunt u iets aan haar een beetje te nemen van het te doen. Afgezien van een goede voorbereiding, vooral uw rust, sereniteit en voorzichtigheid vereist.

Bang voor de dierenarts is in veel katten een probleem - Foto: Shutterstock / Kachalkina Veronika

Voordat een eerste bezoek aan de dierenarts met de kat aanwezig is, heb je voorbereid in het beste geval al met een beetje van de opleiding van het goed. Als het dan om te gaan, moet u absoluut rustig blijven.

Bang voor de dierenarts: Enter security

Vaak mensen zijn net zo onzeker als hun huisdieren in de voorkant van een dierenarts bezoek, waardoor de angst voor de dierenarts te versterken. Stralen rust, ernst en sereniteit. En zelfs als je nog zo droevig voor uw fluwelen poten: Of dit het niet zou merken niets.

Permanente Troosten en vleiend goed zou de angst van uw kat alleen maar versterken, want het geeft haar het gevoel dat er echt iets ergs gebeurt. Net zo nutteloos zijn luid, schel en natuurlijk agressieve tonen. Praat met je huisdier zachtjes, maar vol vertrouwen om het te steunen en de angst weg te nemen.

Maak dierenarts bezoek zo aangenaam mogelijk

Neem de tijd voor de dierenarts bezoek. Opruiing en haast versterken de onzekerheid van uw huisdier enorm. Schik eerdere oproep voor een afspraak, zodat ze niet hoeven te onnodig lange zitten in de wachtkamer. Ook vergemakkelijken u de dierenarts te werken met hun hulp en geef hem zo veel mogelijk informatie over de symptomen die ze hebben waargenomen en de medische geschiedenis van uw huisdier.

Om uw huisdier te maken om te reizen naar veterinaire praktijk zo aangenaam mogelijk te maken, moet u ook doen hem een deken of een kledingstuk in de mand, de geuren van thuis. Lof en beloningen in traktatie vorm te veel en kan het dier naar de dierenarts een stuk minder eng te maken. U kunt ook uw kat voordat de dierenarts bezoek met Bach bloemen of Rescue Remedy kalm. Praat met uw dierenarts het beste uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *