Als de kat krassen op het behang: Mogelijke oorzaken

By | juni 8, 2015

Als de kat krassen op het behang: Mogelijke oorzaken

Als de kat krassen op het behang, dat is zeer vervelend voor de kat eigenaars.Als hij wil haar spenen, moet hij eerst uit te zoeken wat de oorzaak is van hun gedrag en heeft veel geduld.

Verveling, territoriale of te weinig Krabben: kan krassen op het behang hebben een verscheidenheid van oorzaken - Foto: Shutterstock / Maradonna 8888

De klauw slijpen onderdeel van het natuurlijke gedrag van de kat en is heel belangrijk voor hen. Het scherpt en onderhoudt hun klauwen zo en gemarkeerd hun grondgebied, dat is de reden waarom net na een uitgebreide renovatie werkt als een kleine kras eenheid op de achtergrond wordt geplaatst.

Katten geheel spenen de klauw slijpen mogelijk noch geschikt zijn voor de soort. Maar het is mogelijk om hun specifieke plaatsen voor zijn hart en het behang behoort niet in de meeste katteneigenaren om dat te doen. Als de Samtpfote deze plaats ondanks alles heeft gekozen, zijn er verschillende mogelijke oorzaken, willen we bespreken in het volgende.

Als de kat krassen op het behang: Mogelijke redenen

Een gemeenschappelijke en eenvoudige oorzaak, als de kat krabt op het behang is dat het gewoon niet genoeg andere mogelijkheden krassen. Ergens moet het zijn klauwen te scherpen en een mooie Raufasertapete u komen als handig.

Zelfs extreem territoriaal gedrag mogelijk is. Dit kan gebeuren als het dier niet gecastreerd, en komt vaak met andere onaangename gedrag, zoals het markeren met urine begeleid. De Stubentiger wil laten zien dat hij de baas en heeft geen plaats in zijn territorium geen iets.

Andere katten markeren uit verveling. Dit creëert frustratie en kan leiden tot de vernietiging te nemen als afsluiter. Deze oorzaak is vooral gebruikelijk in indoor kattenvoor, vooral als ze worden gehandhaafd als een enkele kat.

Wie vond de oorzaak, kan leveren aan het beheer. In het tweede deel van onze gids “Toen de kat krassen op het behang” Je zult tips om u te helpen het krassen van behang katten afleren kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *