Als de kat spint: Betekenis

By | juni 2, 2015

Als de kat spint: Betekenis

Als de kat spint kan verschillende betekenissen. Voor ons, de betekenis is van de spinnen in het geliefde huisdier is dat het zelf communiceert met ons, welzijn en tevredenheid uitgedrukt. De kat taal van huisdieren kunnen ook andere gevoelens te uiten.

Een spinnende kat is meestal tevreden en gelukkig - Foto: Shutterstock / Adam J

De snorren is kat voor niet alleen een deel van hun  kat taal , maar heeft ook een gezondheidsaspect. Het is moeilijk te geloven, maar de onderzoekers vonden dat de spinnen en haar inkomende trilling van het lichaam heeft ook een helende werking op katten. Het versterkt je botten en kan zelfs sneller genezen doorbraken.

Sterke botten door middel van spinnen

Wetenschappers hebben geprobeerd om te onderzoeken waarom fracturen sneller genezen bij katten als ze spinnen. US onderzoekers vonden is dat er een bepaalde frequentie Schnurr, waarvan de betekenis is van de vorming van bot te bevorderen.Deze frequentie is 27-44 Hertz. De spinnen stimuleert eerst de spieren. Het in beweging en op zijn beurt fungeert als een bot, dat ze gestimuleerd om te groeien.Daarom botbreuken genezen sneller dan andere soorten bij katten. De botdichtheid is positief beïnvloed door de spinnen.

Betekenis van spinnen in katten Taal

Natuurlijk, spinnen is ook een middel om te communiceren in cat taal. Dit belang moet hier niet worden verwaarloosd. Kan spinnen katten vanaf de geboorte. Het heeft de betekenis van welzijn, geluk of ontspanning.

Kleine kat spinnen tijdens het drinken aan de borst. De spinnen is ritmisch en kan besmettelijk zijn voor een hele groep. Bij het spinnen van een Samtpfote volledig ontspannen. Dit kan een positief effect hebben op mensen. De ontspanning, terwijl spinnen kunnen infecteren, dus een spinnen verzacht slaap, stress of hoge bloeddruk.

Het spinnen relatief uniek in het dierenrijk. Een kleine botten op de tong aanpak triggert het geluid. De dieren kunnen in- en uitademen, zoals spinnen met alle andere activiteiten, zoals eten en drinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *