Angstige Kat: interpreteren lichaamstaal correct

By | mei 28, 2015

Angstige Kat: interpreteren lichaamstaal correct

Een verlegen en timide kat vertelt zijn mensen met hun angst voor alles op hun lichaamstaal. Om de communicatie van uw kamer Tigers recht te interpreteren.

Grote oren zijn een belangrijke lichaamstaal van angstige kat - Foto: Shutterstock / Ivan1981Roo

Angst kan bij een kat op verschillende gedragskenmerken zichtbaar te maken. De lichaamstaal is divers: De belangrijkste indicator is de staart . Trekt de Stubentiger de staart letterlijk – dat wil zeggen, tussen de achterpoten – en dat is een duidelijke indicatie van speciale ontzag of zelfs angst. U kunt verwachten dat de kat zal snel terugtrekken.

Verlegenheid bij katten: Hoe herkennen

Maar niet alleen de staart, maar ook de huid bloot de angstige kat. Zijn de haren van je kamer Tigers zwaar opgeschud, die ook wijst op een extreme onzekerheid en angst gevoel. Het kinetisch kan echter ook worden veroorzaakt door koude.

Over het algemeen katten hebben ook de neiging om weg te lopen en te verbergen wanneer ze bang zijn. Deze bescherming Search is een natuurlijke reactie op situaties, mensen of dieren die de Stubentiger nieuwe en hem niet onrustig omstandigheden.Een voorbeeld hier is de angst van Katzentransportbox . De angstige kat niet wilt invoeren, verdedigt zich en neemt vlucht.

Lichaamstaal suggereren: Angstige kat

De oren van katten zijn een belangrijk instrument voor lichaamstaal. Zijn ze passen strak, die angst of agressief gedrag kunnen wijzen. Als de Samtpfote eigenlijk bang voor iets, zullen ze snel weg rennen.

Ook sissen is een reactie te vrezen. Net toen de angstige kat sist en verdwijnt op hetzelfde moment, de lichaamstaal is duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *