Bij katten meow voortdurend – wat is het?

By | mei 28, 2015

Bij katten meow voortdurend – wat is het?

Bij katten plotseling voortdurend willen en kunnen niet stoppen miauwen ja, zijn er geen redenen meestal. Wat kan dat zijn?

Constant miauwen, de gevarieerde oorzaken hebben - Foto: Shutterstock / Sue McDonald

Constant miauwen kan verschillende oorzaken hebben. Verveling, eenzaamheid of krijgen te weinig voedsel in kwestie – maar dat kan uitvoeren zijn ziekte- of hormoon-gerelateerde. Dit laatste is vaak het geval is.

Constant miauwen in intacte katten

Als een kat plotseling de neiging om Dauermiauen, en ze zijn niet gecastreerd , hebt u waarschijnlijk kreeg de oorzaak omdat estrous katten en katten zeer luid kunnen krijgen. Naast de constante miauwen dan vaak een algemeen onrustig gedrag Marktoegevoegd of de staart. Het is het beste om te zoeken met uw huisdier in dit geval naar een dierenarts en hebben de betrokkenheid zo snel mogelijk uit te voeren (tenzij je wilt fokken met haar huisdier), vandaar de Dauermiauen moet dan snel te plaatsen.

Miauwen uit verveling

Katten die rusteloos benadrukken door het appartement, en maak vreemd geluid maunzen, kan ook gewoon te vervelen. Of ze willen om eruit te komen, omdat ze daadwerkelijk worden gebruikt om vrije doorgang, of ze zou graag een partner met wie ze kunnen spelen en knuffelen hebben.

Misschien heeft ze niet genoeg klimmen, spelen en scratch mogelijkheden, moet je een beetje te verhogen voor een verveelde kitten. Activiteit en Intelligence speelgoed zorgt meer variatie en is het proberen waard – vooral moet je maar gaan veel met je verveeld Stubentiger.

Is de kat ziek?

Als uw kat plotseling miauwt constant, moet je ook heel gevoelig voor veranderingen in uw huisdier, die pijn of ziekte kunnen wijzen. Is uw kat aanraakgevoelige, meer of minder dan normaal of handelingen eten in enig opzicht? Dan moet u vrij snel in overleg met uw dierenarts te laten controleren uw huisdier een keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *