Blauwe Rus: Tips voor het onderwijs

By | mei 28, 2015

Blauwe Rus: Tips voor het onderwijs

De Blauwe Rus is een slimme kat, de speels en aanhankelijk. In het opleiden gevolg is nodig om de prachtige katachtige vriend krijgen om hun grenzen kennen.

In de opvoeding van de Russische Blue liefdevolle consequentie wordt gevraagd - Foto: Shutterstock: Nailia Schwarz

Games is hoog op de lijst van favoriete activiteiten van de Russische Blue. In de opvoeding van de prachtige kortharige kat , moet u overwegen deze speelsheid, maar tegelijkertijd leert haar dat je besluit is wanneer woedt. De Russische kan niet veel alleen te zijn – met de houding die je moet ervan bewust zijn dat in ieder geval.

Russian Blue: Veeleisende Samtpfote

De Blauwe Rus is intelligent en leert daardoor zeer snel. Eenvoudige commando’s en taboes neemt de Stubentiger meestal moeiteloos. Het is belangrijk dat je consequent te blijven als het gaat om onderwijs. Het ras is in feite heel slim – en merkte vrij snel als ze kunnen dansen rond op de neus meester of meesteres.

Niettemin, de dieren zijn zeer gevoelig en hebben veel liefdevolle zorg.Werkgelegenheid is erg belangrijk voor hen. Maar denk ook spelen altijd bezig om uw huisdier begrijpen wie verantwoordelijk is. Op sommige momenten, de Blauwe Rus namelijk keer gaan door haar humeur als ze in haar element.

Onderwijs: Hoe werkt het

Het entertainment in het huis is geen probleem in het algemeen. Zolang de Samtpfote een voldoende grote krabpaal heeft, geeft haar de stoom af te blazen. Als de Rus stampers op meubels of op het tapijt, een bepaalde toon en consistentie belangrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *