Cats onderwijs: deze fouten die u moet vermijden

By | mei 28, 2015

Cats onderwijs: deze fouten die u moet vermijden

Als u wilt dat uw Stubentiger spenen of leren een paar dingen die kunnen worden in de katten onderwijs  onopgemerkt hier een paar fouten. De meest voorkomende willen we hieronder beschrijven.

Inconsistentie en te veel ontberingen zijn veel voorkomende fouten bij katten Onderwijs - Foto: Shutterstock / Geoffrey Kuchera

Een zeer belangrijk punt voor de katten onderwijs is dat je je bewust bent van het begin af over uw doelstellingen duidelijk. Wat moet uw kat te leren? Wat ze wel en niet? Als je duidelijk hebt gedefinieerd uw doelen, moet je consequent voort te zetten en voorzichtig.

Vaak spelfout bij katten Opleiding: Gebrek aan consistentie

Niet alleen uw huisdier, moet je ook consequent te houden aan de regels die u hebt ingesteld. Bijvoorbeeld als u niet wilt dat uw kat krassen op het behang , is het niet helpen als je het laat je voorbij een minachting van de regel in tussen. Het commando “nee” betekent “nee”, van elk gezinslid.

Ook te lang wachten is een veel voorkomende fout: De reactie op wangedrag moet altijd onmiddellijk komen, anders kan de kat kan niet toewijzen. Je moet in overeenstemming zijn, maar niet te hard op je kat.

Vermijd fouten en katten te voeden zonder spanning

Katten zijn zeer gevoelige dieren, waarmee men iets bereikt door middel van geweld.Met te hard hanteren van een kat te verliezen niet alleen de wens om goed te gedragen, maar ook het vertrouwen in hun eigenaars. Katten moeten niet worden geslagen, gevangen gezet of zelfs schreeuwde. Zo zouden ze bang zijn en krijgen in de gewoonte zeker ongewenst gedrag.

Kalm altijd liefdevol houden en behandelen van de kat, is het de moeite waard bij katten Onderwijs Gold. Het maakt niet uit wat u wilt uw kat te leren: Het werkt altijd het beste wanneer je ze lof voor hun goede gedrag en hun ongewenst gedrag consequent, maar zonder geweld te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *