Clicker: Gedrag Tips voor katteneigenaren

By | mei 28, 2015

Clicker: Gedrag Tips voor katteneigenaren

Een kat in Clicker wat leren, ook het gedrag van de eigenaar speelt een belangrijke rol. De tips in de beschreven volgende u zeker helpen tijdens het beoefenen. 

Clicker met katten: De mens moet ook aandacht te besteden aan een aantal - Foto: Shutterstock / Stokkete

Niet te veel, niet te lang en nooit onder stress. Als u wilt doen met uw kat clicker oefeningen, een gezellige sfeer en veel positieve versterking is een must Het beste is om dit advies ter harte te nemen.

Clicker met katten: de rust en geduld

Wie Cats willen trucs te leren, normaal moet meer geduld hebben, als een hondeigenaar. Dus plan op voorhand een het zou kunnen zijn langer duren, en niet het geduld niet verliezen. Alleen degenen die consequent uit te oefenen regelmatig en mag naar het doel komen.

Natuurlijk moet je nooit schelden uw huisdier, als het niet te leren een truc meteen.Het combineert de clicker met een slechte ervaring, zal het verliezen, en niet langer samen te werken met zijn eigenaar waarschijnlijk de vreugde. Druk, spanning en dwang hebben geen plaats op het opleidingsplan van de kat.

Andere gedragsregels tijdens het beoefenen

Het is belangrijk dat je regelmatig oefenen met haar poes en niet overdrijven met de trainingen. Als uw kat vriend gewoon geen zin om te  spelen  heeft, en is ongeïnteresseerd, het niet alleen de moeite waard om te beginnen met de praktijk en de opleiding moet eerder worden uitgesteld tot een latere datum.

Als je een goede tijd hebben gevonden voldoende korte oefeningen en moeten worden eindigde in een tijd waarin de kat is nog steeds leuk voor hen. Zij moeten ook mogelijk af te ronden met het motiveren van ervaringen van succes.

Loop langzaam en geleidelijk aan, terwijl voor het oefenen en niet te verwarren uw huisdier met dubbelzinnige commando. Ook voortdurend te overtuigen van uw huisdier, moet je niet, want dat uw kat zou kunnen verwarren. Een rustige omgeving is ook net zo belangrijk als uw eigen kalmte – als je net gestrest van het werk, het begin van de training is meer kans om arm te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *