Dus breng uw kat “zitplaats” met de clicker in

By | mei 28, 2015

Dus breng uw kat “zitplaats” met de clicker in

Wie wil zijn kat leren een eenvoudige truc zoals “zit”, kan heerlijk combineren met de clicker. Begin met het trainen in een rustig moment, en je hebt een paar dagen geduld, totdat de opdracht goed zit.

Om "zitplaats" oefenen met de Clicker fun - Foto: Shutterstock / robert_s

Voordat uw kat wanneer Clickern trucjes kan leren, zoals “zit”, moeten ze vertrouwd zijn met de basisprincipes van de Clicker zijn. Nu heb je een beetje geduld, tijd, een rustige ruimte om te oefenen, wat kat snacks en de gebruikelijke Clickerutensilien nodig.

“Seat” onderwijs: Aan de slag

Zorg ervoor dat u een goede tijd voor de start van de training te selecteren. Uw kat moet gericht zijn op je en voel je willen spelen. De clicker met een fluwelen poot werkt niet op gedwongen – het moet leuk zijn en het is belangrijk dat uw huiskat is gemotiveerd. Maar hoe krijg je de kat nu te gaan zitten?

Cat Treats en Clickersignal

Een truc die u nu breng de kat om naar boven te kijken, want om te kunnen deze beter te doen, het meestal gaat zitten. Waar je een kat snack te houden van uw nieuwsgierige Stubentiger, neem het met een grote kans om te gaan zitten om zich te richten op dit perspectief nauwkeurig wat er gaande is over hem. Terwijl u de traktatie, zegt “zit”. Precies op het moment wanneer uw kat zit, gevolgd door een klik en een traktatie .

Na een paar dagen waarin je deze oefening nu weer herhalen in tussen elk, probeer het zonder behandelt en alleen met de signaalwoorden en de clicker. Is het niet, de praktijk een beetje verder met hapjes en geen geduld niet verliezen snel: Soms duurt het een tijdje, totdat de Stubentiger begrijpt wat van hem verlangd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *