Educate katten met succes: basisregels

By | juni 8, 2015

Educate katten met succes: basisregels

Opvoeden katten succes is niet altijd makkelijk, maar de beste basis voor een harmonieuze en stress-vrij coëxistentie. Een paar belangrijke regels kan u helpen om het onderwijs als zinvol en katten eerlijk mogelijk te maken.

Katten opvoeden met succes vereist geduld en consistentie - Foto: Shutterstock / Linn Currie

Als u wilt uw kat te voeden, moet u eerst de regels die alle gezinsleden ter harte te nemen vanaf nu. Vraag voor niet te veel van uw kat. Het moet inderdaad te volgen regels, maar heeft voldoende ruimte en mogelijkheden om stoom af te blazen en om te kunnen hanteren.

Een indoor kat waarvan klein gebied bestaat uit slechts taboe zones is waarschijnlijk uit pure frustratie te houden niet meer regel. Wees eerlijk en observeren in de formatie meestal ook de vrijheid van uw kat.

Succesvol opleiden katten: consistentie en geduld

Zodra u de regels eenmaal ingesteld, is het belangrijk dat uw kat went vanaf het begin en zonder uitzondering het. Wees consequent! Een kat kan niet springen op de keukentafel, dit mag nooit worden toegestaan, zelfs niet als ze alleen thuis.

Dat is in enige twijfel dat je de keuken deur te sluiten gedurende deze tijd. Een kat herinnert enige uitzondering en begrijpt niet waarom ze zelfs aan het schrapen behang en kan zelfs niet. Dus elke keer als u uw kat te vangen in de handeling, hardop zegt u “Nee!” en zet ze weg. De beste manier is om haar te bieden een aantrekkelijker alternatief.

Lof vs. Straffen

Een kat te schrikken, is geen goede methode van het onderwijs. Hoe meer je kunt haar bereiken met lof. Kras haar kat op het behang, krijgt haar een mooie, stabiele krabpaal waar ze hun klauwen van uw stemming kunt aanscherpen. Elke keer als ze gebruikt het, loven ze in een zachte stem, een kinderboerderij of een traktatie.

Ze zal snel merken dat een kras op het behang is veel minder dan de moeite waard. Bij aangewezen plaats Hetzelfde werkt met de kattenbak , “Nee!” Als uw kat niet te gebruiken, zeg je en leg ze op de speciale dorp. U loven ze zoals gewoonlijk.

Aids voor de katten Onderwijs

Als uw katten Onderwijs zou willen ondersteunen met een hulpmiddel, waarvan vele zijn heel redelijk. Deze omvatten consistent, begrijpelijk voor de kat verbale commando’s (“Nee”), een water pistool, harde geluiden (klappen), consistentie enkattenkruid voor positieve bekrachtiging.

Nooit moeten katten worden geslagen, uitgescholden of gevangen. Dergelijk gedrag kon niet alleen zijn relatie en het vertrouwen van invloed op het gedrag van uw kamer tijger, maar ook altijd bij je. De meeste kunnen bij katten met rust, geduld, consistentie en eerlijkheid te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *