Hoe u kunt helpen een demente kat

By | mei 28, 2015

Hoe u kunt helpen een demente kat

Als u vermoedt dat uw kat zou kunnen lijden aan dementie, wist een bezoek aan de dierenarts op de vraag of het juiste leugen en sluiten een biologische oorzaak. Na de diagnose, het gaat over hoe je kunt helpen uw huisdier.

Een demente kat heeft de steun nodig van de eigenaren - Foto: Shutterstock / Dmitry Zubarev

Verdacht van dierenartsen dementie in uw huisdier, is het nu met diverse maatregelen zijn erop gericht is te vertragen de voortgang van de ziekte, en het leven van de kat te maken, ondanks enkele beperkingen zo aangenaam mogelijk te maken. Maar sommige kan.

Behandeling met geneesmiddelen en speciale dieet

De dierenarts zal de meest huisdier medicijnen die de cognitieve achteruitgang, en uiteindelijk de bouw van producten die hun algemene conditie zal verbeteren en versterken het immuunsysteem vertragen voorschrijven. Bovendien kunnen diverse voedingssupplementen worden aanbevolen door hem. Een gezonde, leeftijd passendevoeding , misschien met speciale voeding, is een goed idee.

Uw oude kat lijdt onder slechte eetlust , niet bederven uw op leeftijd Stubentiger rust en proberen om hem te eten van zijn favoriete voedsel, tonijn zonder olie of kip lekkerder. Ook voor zorgen dat haar kleine vriend genoeg water drinken.

Wat u kunt doen thuis voor uw demente kat

Veel liefde, vrede, begrip, warmte en zorg zijn de belangrijkste dingen die je voor uw geliefde huiskat thuis kan doen. Een normale dagelijkse routine en niet veel actie in de begroting om ervoor te zorgen dat uw huisdier voelt comfortabel. Probeer haar kat niet te berispen, zelfs als je een keer een ongelukje met de kattenbak gebeurt of het interfereert met hun luide Gemaunze ’s nachts. Het opzetten van extra zwerfvuil s die onderrand toegang te vergemakkelijken zijn een van de maatregelen om uw huisdier dagelijks te vergemakkelijken.

Werkgelegenheid van de oude melkstal Tijgers

De meeste demente katten niet willen om eruit te komen – gezien hun keer sterker, soms zwakker desoriëntatie is, vooral in gevorderde ziekte, ook zinvol om de kat binnen te laten. Zorg voor je vele mooie, gezellige en warme koekjes dat zij gemakkelijk kunnen bereiken en om haar met rust te laten als ze rusten en slapen, hun behoeften is voor een goede leeftijd.

Aangezien uw huisdier kan waarschijnlijk niet meer spelen zo wild, kunt u ook proberen om het te maken met de clicker en kalme werkgelegenheid speelgoed als een onhandige poging boord van een genot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *