Kat gedrag: krassen op de deur van de slaapkamer

By | mei 28, 2015

Kat gedrag: krassen op de deur van de slaapkamer

Bijna elke kat die wordt ’s nachts afgesloten, krabben aan de deur van de slaapkamer – het bed van hun eigenaars, het is uiteindelijk veel comfortabeler dan in de gang. Als je wilt haar vervelende gedrag spenen, alleen helpt consistentie.

Krabben aan de deur van de slaapkamer: doorgang voor de meeste katten en zou - Foto: Shutterstock / Dragonika

Bij katten in de slaapkamer deur krabben betekent dit dat u wilt en niet begrijpen waarom ze zijn vergrendeld om hun volk. Daarom overwegen weer goed als je niet wilt dat de deur ’s nachts, maar open je kat – zou zeker haar zo veel plezier te maken. Als dat niet mogelijk is, bijvoorbeeld vanwege een kat allergie , is het zinvol om haar te leren dat de kamer is volledig verboden.

De deur slaapkamer blijft gesloten

Als uw kat niet is toegestaan ​​in de slaapkamer ’s nachts, heb je het veel makkelijker om haar te illustreren als je niet laat in de dag. Dat wil zeggen, blijft de deur, zonder uitzondering, altijd. Zelfs dat is uiterlijk dan interfereren met uw kat aan het begin als je ze met rust laat en verdwijnen achter de deur. Waarschijnlijk zullen ze krassen op de deur en maunzen en misschien de hele nacht.

De meeste katteneigenaren proberen nu om te handelen met schelden of te troosten over het – maar precies dat is wat de kat wil, namelijk de aandacht. Zolang als het wordt voor je gedrag, zal het niet stoppen krabben aan de deur. In plaats daarvan is er maar één: je nodig hebt om volledig negeren uw poes.

Met consistentie tegen krassen aan de deur van de slaapkamer

Laat de kat beseft dat ze niet is toegestaan ​​in de kamer, en leert dat het niet de moeite waard om te krabben aan de deur, je uithoudingsvermogen nodig: Ze reageren niet op maunzen, nog steeds krabben aan je deur, ook al is het nog steeds is zo hartverscheurend en verontrustend, en ze kan niet slapen.

Je mag niet schelden of te verzachten: Uw kat moet leren dat haar krassen leidt tot de deur tot niets. Dit kan echter een aantal (luid) nemen dagen of weken, waarin je je makkelijker als je de kat te spelen laat in de avond moe en misschien haar iets te eten te geven, want dan is de kans dat je ’s nachts te slapen in hun eigen manden sets en rust zijn sneller, groter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *