Kat krassen op wallpapers spenen: Tips

By | mei 28, 2015

Kat krassen op wallpapers spenen: Tips

Cats is niet gemakkelijk spenen het krassen van behang en vereist geduld, rust en vastberadenheid. Het is echter de moeite waard training en slaat katteneigenaars succesvol veel frustratie en verbouwingen. 

Cats is om de krassen op de wallpapers niet gemakkelijk spenen, maar de moeite waard - Foto: Shutterstock / Massimo Cattaneo

In onze vorige gids hebben we mogelijke oorzaken beschreven voor ongewenste behang schrapen. Om de katten krassen wallpaper spenen, het is in feite belangrijk om de redenen voor hun gedrag kennen. Als dat zo is, kunt u beginnen met de wortels van het terrorisme.

Katten spenen het krassen van behang: oorzaken te elimineren

Als er te weinig mogelijkheden krassen schuld voor het gedrag van uw hond, moet u voorraad tot het appartement in dit verband. Eén tot twee plaatsen per kamer moet uw kitten klauwen slijpen mogelijk te maken. Het is leuk als je het in te zetten op verschillende manieren. Krassen, kras golven, of eenvoudige kras planken aan de muur in combinatie met elkaar u de klauw slijpen plezier. Hier zijn een paar voorbeelden.

Wrijf nieuwe kansen kunnen krassen met kattenkruid om het nog meer verleidelijk voor uw kat te maken.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Als u vermoedt dat zijn territoriale uw Stubentiger aangemoedigd om krassen behang, moet je hem castreren. Omdat zo vaak andere ongewenste gedrag, zoals markeringen vergezeld door luide maunzen, dit is de beste optie.

Als verveling is de oorzaak van de klauw slijpen op het behang, kunt u het beste spenen uw kat als je meer aandacht. Plaats regelmatige seizoenen, probeer het met intelligentie speelgoed als een onhandige poging boord in dienst te nemen geavanceerde en maken haar een grote kat boom klaar om te spelen.

Als uw kat alleen wordt gehouden, moet u denken aan een tweede kat, waarmee het kan uit te werken om de inhoud van uw hart. Zelfs speling kan de situatie te verhelpen en te helpen om ervoor te zorgen dat u uw krassen kan spenen op het behang.

Om uw kat Training krassen van behang spenen

Als alle pogingen om de oorzaken van het behang schrapen te elimineren, het nog steeds kan zijn dat uw kat al heeft gebruikt om het en niet begrijpen waarom ze nu moeten stoppen. Nu is het aan jou haar duidelijk te maken.

Het belangrijkste is: in overeenstemming te zijn, eerder dan mopperen. Uitbrander normaal helpt niet of leidt tot het tegenovergestelde van het verhoopte effect. Wees consistent betekent: In elke kras op het behang (eigenlijk op elk), gevolgd door een strikte opdracht! “Nee” Zet uw kat na hun krabpaal of ander alternatief is het krassen gewenst.

Heeft uw kitten goed, loven. U kunt dit ook doen als uw kat tijden van zichzelf tracht de krabpaal in plaats van behang. Het kan een tijdje duren voordat de training neemt wortel – wees geduldig en blijf op de hoogte, het is het waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *