Kat opvoeden: jaloezie te voorkomen

By | juni 2, 2015

Kat opvoeden: jaloezie te voorkomen

Wie wil zijn kat te voeden, met name in de jaloezie tussen twee of meer dieren voor een grote uitdaging. Deze tips helpen u om te kunnen jaloezie te voorkomen en niet alleen voor de harmonie tussen uw huisdieren mee te nemen in gevaar …

Jaloezie bij katten preventie: spelen vaak werken wonderen - Foto: Shutterstock / fotata

Jaloezie tussen katten kan optreden zowel bij een nieuwe kat wordt gevoed, alsook gevestigde teams. Vaak is de katteneigenaren nu geneigd om de bron van jaloezie vertroetelen en in bewaring te nemen als hij probeert om de andere katten te voeden, waarin hij met haar voor haar gedrag in de jaloezie  scheldt. Helaas kun je niet voorkomen dat het probleem met dat, maar maakt het ook meestal erger.

Jaloezie bij katten preventie: Wat u kunt doen

Als u wilt uw kat goed te begrijpen, moet je vooral bij het verplaatsen van een tweede kat zorg ervoor dat uw eerste huisdier voelt niet verwaarloosd of zelfs vervangen. Dat je kunt bereiken met kleine gebaren. Geef haar zoals altijd eerst de voerbak en de traktatie. Ook verwelkomde het eerste.

Als het toch keer ongemakkelijk tussen de twee is: afleiden van uw fluwelen poten weg. Spelen helpt als je wilt jaloezie te voorkomen, neem bijvoorbeeld de behandeling, die beide te jagen – dat maakt bijna elke kat plezier.

Ook, zijn consistent in katten Onderwijs tot jaloezie te voorkomen. Wat de kat niet is toegestaan, de ander mag niet, geen uitzonderingen. Dwing jezelf. Uw favorieten ook niet dicht bij, bijvoorbeeld, waar je samen zet ze in de mand, want dat controverse is onvermijdelijk Laat u bepalen hoe snel of hoe traag u wilt wennen aan elkaar voor jezelf!

Voordat kriselt: trek de noodrem

Als u kleine signalen in de  Catspeak  achtste onder uw huisdieren, je vaak merkt al vroeg dat geschil tussen uw lijst met favorieten opdoemen. Dan helpen verschillende trucs die je kunt voorkomen. Reageert een van uw poes met jaloerse ogen als je de andere kat strelen, kunt u, bijvoorbeeld, het werk om ervoor te zorgen dat hij krijgt een meer positieve houding. Wijden aan elke streling van een kat van uw andere des te meer om haar te begrijpen dat het iets betekent goed, als je kamergenoot wordt streelde: Hij zei dat je haar zal komen.

Spelen. Met de twee bij spanning opdoemen, want dat afleidt Vermijd ook voor een tijdje situaties die je beoordelen door ervaring als kritisch. Wat kunt u doen als uw huisdieren ooit toch krijgen in de wol, lees hier .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *