Kat Taal: gedrag in jaloezie

By | juni 2, 2015

Kat Taal: gedrag in jaloezie

Katten begrijpen taal is niet altijd gemakkelijk – zo gebeurt het dat de signalen van jaloezie tussen de twee dieren zijn niet altijd herkend hetzelfde. Het is belangrijk, in het slechtste geval tegen te gaan in een goede tijd.  Bij welk gedrag je herkent jaloezie, beschrijven we hier. 

Gedrag in jaloezie: Veel katten met pensioen - Foto: Shutterstock / Nikolay Bassov

Rivaliteit is sterk in de meeste kantoor tijgers. Samenleven met de persoon die geldt vooral voor katten die erg mensgericht. Vooral wanneer er een nieuwe kat voeden, de terughoudendheid om te delen kan een probleem worden! Ook opgenomen, maar teams zijn niet immuun voor.

Kat speak met jaloezie: vaak moeilijk te interpreteren

Het moeilijkste jaloezie kandidaten zijn degenen die haar verdriet hineinfressen op zich en kan nauwelijks worden herkend door hun katten Taal: ingetogen, rustige katten die worden geplaagd door jaloezie, plotseling terug te trekken uit hun mensen. Op pats en uren van het spel hebben ze plotseling moe en lijken ronduit beledigd. Het is nauwelijks mogelijk mee te lokken van de reserve, die de eigenaar vaak zo veel zorgen.

Andere stijf over naar de eigenaar toen hij aait de tweede kat en maken hun dieren mede-inwoners, de meeste niet meer begrijpen van de wereld dan, later aan de voorkant. Sommige ook korte metten en zelfs storten zich op de tweede kat terwijl ze geaaid.

Als jaloezie leidt tot ongewenst gedrag

Wat begint met een beetje jaloezie, kan een echt probleem zijn als de eigenaar van dekat taal niet wordt vermeld en gedragen zich niet correct. Als de twee katten elkaar beginnen te bestrijden, is onaangenaam om ondraaglijk voor. Protest gedrag jaloezie kan met krabben, bijten en grommende tonen zowel tegen de eigenaar, alsmede tegen soortgenoten. Veel jaloerse katten pestkop de tweede huisdier ronduit achtervolgen hem uit de kattenbak en aangevallen van achteren.

Ook protesteren pee, vernietiging, verlies van eetlust en zelfs ziekten die kunnen voortvloeien uit jaloezie. Hoe kunt u voorkomen dat de kat eigenaar als, lees hier .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *