Kat Tricks: teach schudden handen

By | mei 28, 2015

Kat Tricks: teach schudden handen

Als u wilt uw kat “shake hands” leren, moet je een beetje geduld nodig – want zelfs als fluwelen poten zijn verstandig en slim, het kost wat overtuigende trucs repeteren met hen.

"Shake hands" op commando is voor katten is niet zo eenvoudig als voor honden - Foto: Shutterstock / Marinaks

De makkelijkste manier is het repeteren kleine trucjes als je een leren vreugdevolle Vierbeinerin thuis, waarmee het gemakkelijk is, plezier, spelletjes en een paar trucjes samen. Natuurlijk, heeft ook iets om op te springen voor uw huisdier. Voorzie dus met een paar traktaties voor katten alvorens te beginnen met de oefening.

Het commando “Geef de Poot”

Ga zitten op te treden voor uw huisdier en houden in de ene hand een paar Leckerlie verborgen. De andere kant, houd je kat met een kleine afstand naar beneden op ooghoogte.

Uw kat zal worden in de lege hand verwachten dat de snacks en waarschijnlijk verhogen hun poten om te zoeken naar het. Op het moment dat ze haar poot in je hand, zeggen “Geef Poot” en dan moet je belonen met een hapje en uw lof stem. Het doel van deze oefening is dat de kat verbindt na een tijdje de poot geeft een opdracht en een positieve bevestiging.

Herhaling en ondersteuning door Clickers

Het zal zeker een tijdje duren totdat uw kat verbindt het geven poot met de opdracht.Herhaal de oefening voor een paar weken elke dag. In een goed moment, dus als uw huisdier is in de stemming voor spelletjes, en nooit het commando ‘Geef poot’ en de beloning te vergeten

Als u om uw kat praten clicker te maken, kunt u de clicker cursus gebruiken voor de beloning, want dan heb je het makkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *