Katten onderwijs in krabben, bijten en agressie

By | mei 28, 2015

Katten onderwijs in krabben, bijten en agressie

Wanneer de kat krassen en beten, moet de eerste oorzaak van het probleem te vinden, omdat het niet altijd de reden voor agressie. Is het niet ziek, maar gewoon opgevoed opstandige of slecht is, is het tijd voor een kleine kat onderwijs. 

Ouch!  Bijten katten zijn niet de meest aangename tijdgenoten - Foto: Shutterstock / Diana Taliun

Agressiviteit kan met katten bijvoorbeeld door krabben en bijten stem en gewoonlijk een uitdrukking van angst of stress. Ook ziekte of pijn, maar de oorzaken van dit probleem. Alle maatregelen van katten moet daarom doorgaan onderwijs bij de dierenarts een bezoek.

Belangrijk: In welke situaties krassen en bijt uw kat?

De situaties waarin uw kat is gevoelig voor krassen en bijten kan aanwijzingen van de mogelijke reden voor hun agressiviteit te geven. Is uw Stubentiger anders altijd liefdevol, maar onderbreekt uw aaien door een plotselinge Swipe, een hapje of een gil, hebt u waarschijnlijk ving een plek die uw kat pijn doet.

Vergeet niet de plaats goed en laat uw kat vriend de dierenarts onderzoeken. Schuld kan zijn, bijvoorbeeld een verwonding of ontsteking.

Krassen of kat bijt je constant tijdens het spelen of tijdens het strijken, kan een dominantie probleem, arrogantie, of gewoon gebrek aan onderwijs de reden zijn. In dit geval kunnen de maatregelen van het onderwijs Cats grijpen.

Krabben en bijten: Wat u kunt doen

Geeft uw kat voortdurend tekenen van agressiviteit, zonder dat de dierenarts vindt een reden waarom het belangrijk is om mogelijke bronnen van frustratie goed te maken voor de kat en corrigeren. Verveeld door te weinig variatie, uitloop of speelmogelijkheden kan net zo makkelijk om de oorzaak van agressie, zoals het gebrek aan soortgenoten.

Bent u bekend met de kat taal? Misschien is uw kat heeft u ook aangetoond meerdere malen tijdens de pats dat ze geen verlangen en met rust gelaten worden. In dit geval, help een beetje hulp voor u om de signalen van uw kat beter te interpreteren en te voorkomen krabben en bijten.

Zeg luid “Nee!” of een ander signaal woord (het moet altijd hetzelfde zijn) Als uw kitten probeert om je hand mishandelen, neem het rustig weg (scheuren en sleepboot kon het jachtinstinct van uw kamer Tijgers versterken en hem te genieten van het spel kan winnen) en haar laten zien dat het gedrag is niet gewenst, waar u onmiddellijk te stoppen met aaien hen en negeer ze.

Als uw kat bijt terwijl streelde uit pure uitbundigheid tijden, kunt u ook proberen de situatie vreedzaam op te lossen door afleidende hun stormachtige Samtpfote met een stuk speelgoed dat gemakkelijk kan worden bewerkt met de poten en tanden, bijvoorbeeld met een veer vissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *