Om een ​​Birmaanse kat opvoeden

By | mei 28, 2015

Om een ​​Birmaanse kat opvoeden

Als u wilt een Birmaanse kat opvoeden, vindt meestal een volgzaam, intelligent tegenover dat zeer snel leert. De actieve temperament van Oriental echter, moet u in uw onderwijs.

Shutterstock / Jagodka: Beeld - in de opvoeding van Birmaanse kat moet je hun activiteit drang overwegen

Intelligentie en nieuwsgierigheid zijn typische  karakter seigenschaften de Birmese kat.Als je wilt om te onderwijzen, moet haar inspanningen op te interpreteren. Dit ras is zeer algemeen vastgesteld op een man – niet voor niets dat het de bijnaam “cat mensen”. In het onderwijs, daarom is het belangrijk dat hun verzorger, de opdrachtaanvaardt.

De Birmaanse kat opvoeden: Tips

De Birmaanse kat is erg slim – zij zullen in de regel zo snel wat je haar te leren te implementeren. Maar hun intelligentie zorgt er ook voor dat deze kat als austestet hun grenzen zorgt. Een aanzienlijke mate van consistentie is dan ook de vraag of u wilt om hen te onderwijzen. Als de Samtpfote Dus terug naar de tafel springt, hoewel het niet om het – blijf zeker afgestemd en jagen ze naar beneden. Geef niet op, alleen maar omdat je denkt: “. Het brengt niets toch” De Birmaanse kat begrijpt precies wat je wilt – het is slechts een kleine deugniet.

Een goede benutting is essentieel

In de opvoeding van de prachtige Birmaanse kat, moet je altijd in gedachten houden dat het is zeer actief en zal ontzettend druk zijn. Als ze niet bezig is, kan het domme ideeën. Als katten vernietigen iets dat vaak ofwel een soort van protest – of ze doen het uit verveling. Als je genoeg om te spelen met de fluwelen poot te hebben en knuffelen, vindt u ook het makkelijker om hen te onderwijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *