Onderwijs van de katten: Het commando “nee”

By | mei 28, 2015

Onderwijs van de katten: Het commando “nee”

In de opvoeding van katten duidelijke grenzen zijn een must. Om voor onze viervoeters, maar ook voldoen aan, wij maken het makkelijker voor ons als we leren hen vanaf het allereerste begin van een commando zoals “Nee”. Hoe je dit doet, zullen we hier uit te leggen. 

Onderwijs van de katten: Het commando "nee" gemakkelijker image vieles-.  Shutterstock / Pugovica88

Eerste van dit alles is “Nee” in de opvoeding van katten een willekeurige commando. U kunt ook kiezen voor een ander woord om haar kat te zeggen dat hun gedrag ongewenst is (bijvoorbeeld “Laat het!”).

Het is belangrijk dat u altijd de hetzelfde woord, en het benadrukt in een vergelijkbare manier: zo streng mogelijk en met een duidelijke, luide stem, zonder dat het dier schreeuwen tegen het.

Katten leren het commando “Nee”: Hoe werkt het?

De opvoeding van katten is niet eenvoudig. Is het des te belangrijker dat je consequent vanaf het begin zijn en houd het op. Een ongewenst gedrag zou kunnen zijn, bijvoorbeeld springen op het aanrecht. Als u wilt dat uw kat vriend afleren deze, zijn er twee belangrijke regels: wees snel en bieden u een goed alternatief.

Zodra uw kat krijgt de sprong op het aanrecht klaar of zelfs draufsitzt, komt hun strikte “nee” tegen het spel en signaleert de kat, dat hun gedrag ongewenst is. Neem het aan het bevel naar beneden en zet het op een andere plaats waar hun natuurlijke gedrag is (bijvoorbeeld liggend op een verhoogde plaats) toegestaan.

Opleiding van Cats: alternatieven bieden en stel duidelijke grenzen

Een goed alternatief voor de keuken plaat zou, bijvoorbeeld, een krabpaal met observatiedek. Lof in deze plaats en strelen uw kat. Een traktatie kunnen hun positieve gedrag te versterken. Repeat “nee zeggen – bieden alternatief” het proces niet tot haar kat realiseert waar hun gedrag wenselijk en wat is.

Voor de communicatie tussen u en uw kat is belangrijk dat duidelijk omschreven is wat ze wel en niet kunnen. Niet alleen haar kat moeten zich houden aan de huisregels, maar elk gezinslid. Als je geliefde huiskat niet is toegestaan ​​op het aanrecht, moet u een familielid toe!

Als het “nee” is niet genoeg

Iedereen die heeft een jonge, bijzonder avontuurlijke kat en beseft dat ze niet kan worden onder de indruk van een “nee”, kan toevlucht nemen tot een instrument: heeft bewezen water, bijvoorbeeld een plantenspuit. Als de “Nee” genegeerd, onmiddellijk na de verontwaardiging een beetje zachte douche.

Maar je zal nooit vergeten: hoe meer onderbenutte zijn aangetast een welp, hoe minder het is ook. Drukke uzelf daarom uitvoerig met uw huisdier en bieden hem naast vele aaien games en Tobe kansen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *