Spenen kat krabben tijdens het spelen

By | mei 28, 2015

Spenen kat krabben tijdens het spelen

Bij katten krabben en bijten tijdens het spelen, kan de verschillende redenen hebben. Jonge kittens zijn vaak onstuimig dan volwassen Stubentiger, maar ook moeten ze al fair play gedrag te leren.

Reeds kittens kunnen leren om te spelen zonder krassen - Foto: Shutterstock / Luckybusiness

Wat met kleine katjes vaak is nog steeds leuk en grappig, kan pijnlijk zijn om de grote katten zijn. De krassen tijdens het spelen is een voorbeeld voor. Uw kat vriend kan dit gedrag Hoewel spenen , maar ze moet uw liefdevolle en ondersteuning van de patiënt tijdens de opvoeding .

Mogelijke oorzaken voor het krassen tijdens het spelen

Katten, die nog steeds zijn erg klein en temperamentvol, kan haar krachten niet goed te beoordelen en tegelijkertijd de behoefte voelen om hun vaardigheden en de praktijk uit te proberen. Hier weet de jonge kittens niet dat mensen zijn dunne huid dan hun harige kleine broer of zus en dat de twee-benen kunnen dragen door wilde vechtpartijen pijn en blessures.

Volwassen katten die krabben en bijten tijdens het spelen, heb het geleerd meestal niet beter. Een andere oorzaak kan zijn communicatieproblemen tussen mens en dier.Je zou hebben geïnterpreteerd de karakters van uw kamer Tijgers verkeerd en hij was niet in de stemming om te spelen. Soms kan leiden tot ongelukken krassen op een wild ook per ongeluk als je niet midden in de zaak.

Voorkom letsel bij het spelen met katten

Breng uw beste al kitten in het kunt u geen krassen tijdens het spelen. Waarschuwt de kleine pestkoppen, bijvoorbeeld door zachtjes tikken op de poten en een duidelijkeopdracht “Nee!” met een iets verhoogd stem, dat hij zijn klauwen zou intrekken. Dan zet de kat voor de deur en geven u te begrijpen met sibilance dat het gedrag was niet welkom.

Dit werkt ook bij volwassen katten, maar is eenvoudiger te brengen bij de jongen.Heeft uw prooidieren met je zonder dat je krabben, moet je lof en beloning. Wees consistent, dan leert je Fellnase na verloop van tijd dat ze ook geen klauwen plezier spelen kunt gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *