Spenen kat krassen op de sofa

By | mei 28, 2015

Spenen kat krassen op de sofa

Van de onaangename gedrag dat onze geliefde katten soms krijgen in de gewoonte, het krassen horen op bed waarschijnlijk de meest voorkomende.Als je wilt dat het spenen haar, moet je een beetje geduld nodig.

Voor katten van toepassing: gelieve te wekken klauwen alleen krabpaal!  - Foto: Shutterstock / devy

Voordat het spenen haar, is het noodzakelijk in de eerste plaats om te begrijpen waarom de kat eigenlijk krabben hun bank. Ze volgt deze namelijk gewoon instinct.Zonder klauwen scherpen het niet gaan, en de bank maakt het zo leuk – een goede reden om het te gebruiken maar een keer. Voor je beurt is er een reden om uw kat te creëren een alternatief dat is aantrekkelijker dan uw favoriete bank.

Een mooie gelegenheid Kratz per kamer

De investering in een goede, stabiele krabpalen is de moeite waard, niet alleen in termen van de bank, maar ook voor de gezondheid van uw kat en de binnenlandse vrede. Een kras gelegenheid per kamer moet je Stubentiger minstens te kunnen spenen schraap de bank kan – u de meest tussen krabpaal, Krabben Pad, Krabben wave of zachte kurk variëren.

Nog aantrekkelijker kunt maken van uw huisdier nieuwe Scratch gelegenheid waar u vanaf het begin en met een beetje kattenkruid en strooi je moedige Stubentiger lof elke keer als hij het ​​gebruikt. Tegelijkertijd je begint aan haar bed te maken als een krassen kans zo onaantrekkelijk mogelijk te maken.

Schraap de bank is niet leuk meer

Elke keer als je Stubentiger winst onbevoegde scherpt de klauwen, je luid en streng zeggen , “Nee!” , neem ze en leg ze op de andere scratch kans. Ze gebruikten het, gevolgd door een stevige lof. Als uw kat krabt de bank, kunt u klappen in hun handen, of ze nat te spuiten met water uit het spuitpistool. Het is belangrijk dat de reactie komt altijd onmiddellijk erg telkens kat gaat naar de bank. Alleen dan zal je begrijpen in de tijd en afleren.

Extra Tip: Als u niet thuis bent, moet u uw bank te beschermen met een deken in de voorkant van de klauwen van uw kat, omdat het leerproces is het zeer belangrijk dat het niet worden gebruikt voor krassen, terwijl u niet thuis bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *