Tips voor het onderwijs van Bengalen

By | mei 28, 2015

Tips voor het onderwijs van Bengalen

In de opvoeding van Bengalen katten, is het belangrijk om de nieuwsgierige en intelligente wezens van de fluwelen poten te overwegen. Ze zijn erg mensgericht en meestal hebben veel werk om zich prettig voelen.

Spel en plezier zijn belangrijk voor de opvoeding van Bengalen - Foto: Shutterstock / Stephen Orsillo

Je moet niet alleen blijven Bengals mogelijk thuis omdat de hippe Stubentiger anders snel vervelen. Wat bent u in de opvoeding anders moet de prachtige Fellnasen observeren, verraden de volgende tips.

Bengals houden van hun volk

Een speciaal kenmerk van Bengalen is zijn bekendheid. Heeft de fluwelen poten haar volk een keer verliefd, ze zijn heel gelukkig bericht, knuffelig en aanhankelijk. Deze kunt u profiteren van het onderwijs, omdat Bengals zijn zeer attent en goed luisteren.

Ook moet u uw aandacht Bengalen te luisteren. Het drukt zich door het geven van hoofden, spinnen, knuffelen en Treteln heel duidelijk uit wanneer het in knuffelig stemming. Als ze honger heeft, vervelen of willen zeggen iets anders, dit is meestal niet te missen. Een breed scala aan maunzen , koeren en andere geluiden van de kat taal wordt patroon schoonheden beschikbaar te doen hun wil bekend.

Verscheidenheid en actie in het onderwijs

Het is heel belangrijk in de opvoeding van de levendige huisdieren en houd ze druk genoeg. Ze zijn erg nieuwsgierig, speels en kan niet genoeg krijgen van de exploratie en klimmen kansen krijgen. Zij waarderen ook een verhoogd vooruitzicht cookies altijd. Houd daarom mogelijk meerdere klimmen kansen en Krabben bereid om de katten zoveel mogelijk outlet thuis of in een veilige tuin maken en spelen met hen vaak.

Daarnaast moet u gereserveerd vraag uw Bengalen een speelkameraadje. Dit kan een soortgenoten, maar ook met honden, de minzame Fellnase ziet meestal erg goed. Dit geldt vooral als je niet thuis tijdens de dag. Toch Plan genoeg tijd voor een fluwelen stampten je kamergenoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *