Tips voor Katten Opleiding: Help met aromastoffen

By | juni 8, 2015

Tips voor Katten Opleiding: Help met aromastoffen

Uw kat vriend doet wat ze wil en je hebt de kat onderwijs bijna verlaten? Tip: smaakstoffen en een paar andere kleine tweaks werkt misschien.

Smaken kunnen helpen bij het onderwijs Cats - Foto: Shutterstock / Artistas

Zet in het midden van de keukentafel en maken het naar de vers gewassen kussen comfortabel: katten zijn koppig en terughoudend om mensen te luisteren. Maar als het samenleven tussen Stubentiger en bipeds permanent vouwen, moet er een aantal regels. Bij katten onderwijs kan elke smaakstoffen helpen.

Flavors – Voor hardnekkige gevallen

Hoewel katten onderwijs is geen eenvoudige zaak, kunt u de fluwelen poten, maar een aantal regels te onderwijzen. Als uw kat bijvoorbeeld, kan gewoon niet worden gescheiden van de een of andere hoek in het huis als een plaats van uitvoering en dekattenbak vermijdt, kan smaakstoffen helpen.

De truc: Katten houden niet van fruitzuren. Voer dus slechts enkele citrus olie om het lichaam dat de kat heeft gekozen. Andere plaatsen, zoals tabellen en zijwanden, die niet mogen worden bezocht door de Stubentiger kunnen worden beschermd met citroenzuur. Aan de andere kant zijn er smaken die een kalmerend effect op nerveuze katten hebben en het verbeteren van hun welzijn.

Maar alleen natuurlijke aroma’s zonder chemische stoffen – dit kan schadelijk zijn voor het Stubentiger zijn. Als u de verspreiding van de aroma’s in de vorm van een brandende geurolie, dan heb je nog nooit zo alleen laat uw kat.

Tip: Als de Cats onderwijs werken

Katten voelen stemmingswisselingen van hun eigenaars meteen. Verblijf in katten Onderwijs altijd kalm, zelfs als je echt geïrriteerd door uw favoriet. Alleen als uw kat vertrouwt u, kunnen ze ervoor zorgen dat uw instructies te volgen. Natuurlijk moet je nooit een kat geraakt of gevangen hen.

Een strikte en specifieke ” Nee ! “om te werken met een beetje oefening in de meeste gevallen. Als uw kat klimmen op een tafel of plank, til het dan net zo vaak naar beneden totdat deze verlaat. Maar je moet consequent blijven: Sta niet toe dat op een dag één ding dat u wilt verbieden de volgende.

Hoor je kat ondanks alle oefening is niet voor u, moet je om verder te komen in hun trukendoos. Tip: Als uw rebelse Stubentiger maakt weer onzin en je hem te vangen, je het eens proberen met een waterpistool! Natuurlijk moet redelijk waterjet en niet gericht op de weg. Uw kat zal een beetje in de war, maar om de slechte gewoonte snel afleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *