Wean katten springen op de tafel

By | juni 8, 2015

Wean katten springen op de tafel

Bij katten springen voortdurend tafel en een kitchenette, dit is niet alleen vervelend, maar ook gevaarlijk. De hete kachel, keuken giftige planten, scherpe messen & Co. zijn slechts een paar redenen waarom onze nieuwsgierige fluwelen poten hebben geen plaats in bepaalde gebieden van de keuken niets.

Zo gezellig keukentafel is, voor katten moet het taboe - Foto: Shutterstock / Daria Gulenko

Toch, of misschien omdat veel Stubentiger van tafel en aanrecht voelen aangetrokken bijna magisch. U spenen de verboden sprong, is niet eenvoudig. Hier zijn een paar tips over hoe u uw kat duidelijk kan maken dat een reis is niet de moeite waard de keuken meubilair.

Katten afleren springen op de tafel snel en consistent

Een belangrijk principe in katten Onderwijs is: geen uitzonderingen te maken. Als u besluit dat uw kat niet te springen op de tafel, moet je laten passeren haar nog een keer. In plaats van schreeuwen en tieren deze consequentie wordt aangekondigd. Een luide commando “Nee!” en til het van de tafel moet onmiddellijk na elk van hun ongeoorloofde reizen.

Zorg ervoor dat de verleiding te groot is voor uw kat, om haar een beetje makkelijker te maken. Een heerlijke worst brood kan worden voor de beste vergulde kat een reden om te springen op de tafel. Opruimen voedsel en restjes weg en sluit wanneer u niet thuis bent, misschien wel de keukendeur, zodat uw huisdier niet maakt op dit moment comfortabel op de keuken – anders begrijpt uw ​​Stubentiger het verbod nooit.

Tabel verbod illustreren: Een paar trucs

Katten zijn geen vrienden onaangename verrassingen deze tijd kunt u nog steeds worden verwacht als ze springen ooit op tafel maar. Een natte bar is de kat als onaangenaam aan de poten, zoals een werkblad dat is bedekt met geritsel folie of krantenpapier.

Met een beetje geluk, zal het zo schrikken dat ze neemt de sprong te wagen op de verboden meubel een tweede keer. Ook een spuitfles van bloemen, die is gevuld met water, en de kat springen elke keer last van een beetje nat Schreck, uw stress “Nee!”aanzienlijk en kan dus worden gebruikt om te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *