Akita: Tips voor het houden van de hond

By | augustus 10, 2015

Akita: Tips voor het houden van de hond

De Akita is een hond wiens houding kost tijd en ruimte. Hij is blij met een familie-verbinding, veel beweging en gevarieerd werk, waarbij moet hij zijn intelligentie van toepassing.

Gern Het buitenleven: De Akita - Foto: Shutterstock / Rita Kochmarjova

Als je hond te leren en bereid zijn te veel nadruk op de juiste hond opleiding te leggen, de Akita is een geweldige familie hond. Hij is trouw, aanhankelijk, geduldig en zeer goed temperament. Als u wilt dat de Akita bieden een welzijn, heeft het gemakkelijker gemaakt om recht te doen aan hen, als zij van mening is het in een huis met tuin, zoals in het appartement. Aangezien hij een sportieve viervoetige vrienden, is het ideaal als uw site is gelegen in een omgeving waarin je lang kunt mooie wandelingen maken met hem.

Houding van de hond: Veel van de oefening is belangrijk

De grote, potige Akita moet kunnen dagelijks uitgebreid hun benen om te strekken evenwichtig en vriendelijk. Als hij belt, kan het moeilijk met deze hond, wiens zijn jachten beschermende instinct hem toch om een hond voor geavanceerde.

Pas onderweg op een beetje, als u problemen met andere honden: Zelfs als uw huisdier is goed opgeleid en gesocialiseerd, kan het zijn dat hij dominant zijn in een of andere situatie gedraagt ​​en controverse begint – zij het in de strijd om het favoriete speeltje. Hij is meer van een eenzame wolf en niet de meest aanvaardbaar hond – enige voorzichtigheid is daarom verstandig.

Tips om de zorg over de Akita en dienst

De Akita is robuust en wordt weerspiegeld in de diverse hondensporten talent – omdat hij meestal verliest nooit een zekere autonomie, maar het is meer geschikt voor vrije tijd dan voor competitieve sport. Hij trekt slee en kan worden gebruikt in het onderwijs als een therapeutische, beschermende of als een zoekopdracht hond. Zelfs tijdens het wandelen of fietsen deze viervoeter is om daar te zijn.

Zijn verzorging kon wat meer tijd in beslag nemen, omdat de hond heeft veel dikke ondervacht. Vooral in de rui moet u de hond dagelijks poetsen. Maar hij meestal niet mee te veel vuil met louter omdat zijn vacht is dik inderdaad, maar trekt verrassend weinig vuil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *